Хороший ЛОР Одеса
|
|
Maryana4 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший ЛОР Одеса
Усім привіт! Уже як два роки я сиджу на судинозвужувальних краплях у ніс. На день три рази стабільно закапую. Я знаю, що це неправильно. Підшукую собі хорошого ЛОРа в Одесі. Можете такого порекомендувати?
|
|
| |
Esmeralda | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Рекомендую Гурську Тамару Валеріївну - дуже уважний, грамотний і чуйний лікар. Людина своєї справи. Дуже раджу. Призначення точні і доступні, нічого зайвого і все по справі.
|
|
| |
Дєдова | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Чудова лікарка Гурська Тамара, рекомендую її всім, у кого є сумніви з приводу медикаментозного консервативного лікування: проконсультує, скаже про мінуси і плюси.
|
|
| |
Ясміна | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Гурська Тамара - це той випадок, коли людина на своєму місці: професіоналізм, відповідальність, твердість у прийнятті рішень, людяність, уважність! Рекомендую!
|
|
| |
Даміра | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Тамара Гурська - це найкращий ЛОР, якого я коли-небудь зустрічала. Поставила правильно діагноз, дала хороші рекомендації, все пояснила, я задоволена.
|
|
| |
Патрісія | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Дуже хороша лікарка. Рекомендую всім звертатися саме до Гурської Тамари Лікуюся в нього. Лікувалася у багатьох ЛОР-лікарів - Любчак, Басюк, Батуріної - діагноз гайморит, після лікування став хронічний. Якщо мій ніс раптом відмовиться дихати, то тільки до Тамари Валеріївни піду!
|
|
| |
Вася | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| А я лікував гайморит у Гурської Тамари. Відмінно, швидко і професійно продіагностувала, проколи робить дуже якісно. Лікарі Оробець і Колесніченко взагалі не помітили нічого в пазухах.
|
|
| |
Амена | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть клініку де приймає Тамара Гурська?
|
|
| |
Дєдова | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Доктор Гурська приймає в клініці "Лікаріум", яка знаходиться на Генуезькій 1/2. Контактні телефони клініки - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Сірі | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Я вдячний Тамарі Валеріївні за її професіоналізм і доброту. Вона робить кожне відвідування приємним і ефективним.
|
|
| |
Esmeralda | Повідомлення # 11 |
Сержант
| З Тамарою Валеріївною у мене з'явилася надія на одужання. Її індивідуальний підхід і досвід створюють оптимальні умови для успішного лікування.
|
|
| |
Нева | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Професіонали своєї справи! Рекомендую всім!
|
|
| |