Консультація отоларингологів Одеса
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Консультація отоларингологів Одеса
Доброго ранку! Хотілося б знати, які отоларингологи у нас у місті найкращі з найкращих? Хочеться почути вашу точку зору про таких лікарів.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Я була в багатьох, але неможливо знайти розумного лікаря. У разі, якщо ви володієте інформацією про такого лікаря, який вам допоміг позбутися хвороби, порекомендуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Не завадило б послухати, які лікарі нині найграмотніші, а то я вже віднедавна в пошуку і мої оцінки не втішні.
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| Можу не погодитися з вищезгаданою одеситкою, бачила, у нас є такі лікарі, які на 100% найкваліфікованіші в такій медичній класифікації і я можу їх радити, це - отоларинголог вищої кваліфікації Гурська Тамара Валеріївна.
|
|
| |
МадленаМ | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Тамара Валеріївна Гурська - справжній професіонал, який цінує своїх пацієнтів. Її участь і турбота роблять лікування приємним досвідом, на відміну від інших фахівців, яких я відвідувала.
|
|
| |
Надія82 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Тамара Валеріївна - найкращий ЛОР, з яким я стикався. Вона не тільки лікує, а й пояснює причини проблем, що допомагає пацієнтам розуміти, що відбувається.
|
|
| |
Мстислава | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Тривало шукала хорошого отоларинголога. І ось нарешті знайшла! Порекомендували Гурську Тамару Валеріївну - це найталановитіший лікар за весь час моїх пошуків. Вона незрівнянна у своїй кваліфікації, змогла допомогти мені з фарингітом!
|
|
| |
Антонія | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| На мою думку, найкращий лікар Гурська Тамара, вона зробила неймовірне - вилікувала хронічний фарингіт. Вдячна до глибини душі! Майстер, який не стоїть на місці, весь час підвищуючи професіоналізм. Лікар, який бажає і вміє реально допомогти.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Премногошановні одесити, викликали інтерес цей фахівець, можете надати контактну інформацію про цього фахівця?
|
|
| |
Адельфіна | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Ловіть - записатися на прийом до ЛОРа Гурської можете за телефонами - +38 (048) 230-90-02, +38 (096) 388-18-99, +38 (095) 751-31-63, +38 (093) 542-94-87.
|
|
| |
Кирюша748 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Я рекомендую звертатися до Тамари Валеріївни всім, хто шукає видатного ЛОРа. Вона знаходить рішення там, де інші лікарі безсилі.
|
|
| |
Добрава | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Правильно сказали, що ЛОР Гурська найкращий лікар в Одесі, знаю на власному досвіді. У даній кваліфікації крім неї, більше нема до кого піти.
|
|
| |
Клавдія | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Велике спасибі за ваші коментарі!
|
|
| |