Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » МЕДИЦИНА, ЗДОРОВ'Я ТА КРАСА » Лікування в Одесі » Мануальна терапія » Мануальний терапевт в Одесі (Мануальний терапевт в Одесі)
Мануальний терапевт в Одесі
До кого з цих мануальних терапевтів в Одесі Ви б рекомендували звернутися?
1. Забранський Владислав Володимирович [ 1230 ] [92.13%]
2. Борисюк Борис Борисович [ 57 ] [4.27%]
3. Березовський Станіслав Михайлович [ 31 ] [2.32%]
4. Коробейников Юрій Зіновійович [ 12 ] [0.90%]
5. Унанов Тимур Олександрович [ 5 ] [0.37%]
Усього відповідей: 1335
ОленаКруг Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 34
Репутація: 0
Статус: Offline
Мануальний терапевт в Одесі


Підкажіть будь ласка, потрібен хороший мануальний терапевт в Одесі, який мені допоможе. У мене міжхребцеві грижі, лікування було невдале в центрі Євмінова. В одеському центрі Євмінова тільки гроші здерли, а легше не стало. Мій невролог порадив, оскільки медикаментозне лікування в лікарні (уколи і крапельниці) мені не дуже допомогло, знайти хорошого мануального терапевта, який візьметься за моє лікування. Порекомендував звернутися або до Березовського Станіслава Михайловича - сліпого лікаря, або до Забранського Владислава Володимировича - молодого мануальника, колишнього співробітника 10-ї лікарні. Ось я і почала шукати в інтернеті інформацію про них і про лікування. Крім них знайшла ще кілька фахівців, які займаються мануальною терапією і прошу всіх, хто до них звертався, залишити свої відгуки та рекомендації. Ось список цих мануальних терапевтів:
Березовський Станіслав Михайлович
Забранський Владислав Володимирович
Коробейников Юрій Зіновійович
Унанов Тимур Олександрович
Борисюк Борис Борисович

Всі вони, найіменитіші мануальні терапевти в Одесі, і я прошу користувачів форуму підказати, до кого можна з них звернутися. Заздалегідь дякую!
 
Odessit Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 47
Репутація: 0
Статус: Offline
Здрастуйте, трохи допоможу Вам з Вашим "рейтингом фахівців", оскільки був майже у всіх з перерахованих фахівців. Напишу про них списком, у міру того, як і хто мені зміг допомогти:
1) Забранський Владислав Володимирович - молодий, але чудовий фахівець, потрапив до нього року півтора тому після безуспішного лікування в іменитих фахівців. Буквально за один сеанс "полагодив мене" (я ходити не міг). Всього опрацьовує курсом по 10 сеансів, масаж і мануальна терапія, займає це 40-45 хвилин. Уже після першого сеансу я зміг повноцінно рухатися, а далі знімали залишкові больові явища і відновлювали рухливість хребта. Уже пройшли з ним 3 курси. Перший курс я до нього прийшов півтора року тому, потім повторили курс через пів року і востаннє опрацювали через 9 місяців після півроку. Ним як фахівцем задоволений. Ціни на масаж і мануальну терапію в нього завжди дуже низькі, 100 гривень за сеанс бере весь цей час, бо приймає наразі вдома. Знайомим його рекомендую.
2) Березовський Станіслав Михайлович - доволі хороший фахівець, але є одне але, масаж роблять його асистенти 5 хвилин і, чесно кажучи, зовсім ніякий. А при болях у спині масаж потрібен, щоб прибрати напругу і скутість у м'язах! Як до мануального терапевта, питань майже немає, хоча він, на відміну від Владислава, не займається відновленням рухливості хребта, що також не на користь пацієнту. До речі, ціна сеансу в нього була дуже високою, понад 20 доларів за сеанс.
3) Коробейніков Юрій Зіновійович - колись був одним із найкращих фахівців, теж робив масаж, а потім мануальну терапію, але зараз від масажу він відмовився, 10 хвилин хрумтить пацієнтом і все. Я істотного поліпшення від його лікування не помітив. Вартість сеансу завжди була в районі 15 доларів, за курсом. Також в інтернеті читав, як люди після його сеансів довго лікуються, оскільки в нього багато лікарських помилок.
4) Унанов Тимур Олександрович - його батько Унанов Олександр Олександрович був, напевно, найкращим фахівцем свого часу, але вже давно загинув. Після смерті старшого Унанова, там почали приймати його син Тимур, а також його дружина і невістка. Коротше, сімейний бізнес, та й годі, а люди туди йдуть в пам'ять про те, який був чудовий фахівець Олександр Олександрович. Щодо лікування у Тимура Олександровича, менше 10 хвилин мануальної терапії і все. Знайома після лікування у Тимура Унанова не могла нормально ходити, довелося звертатися їй до Забранського Владислава, слава Богу, той її поставив на ноги. Унанови беруть близько 10 доларів за сеанс.
5) До Борисюка Бориса Борисовича жодного разу не звертався, тому не можу нічого про нього написати, ні хорошого, ні поганого.
Сподіваюся, що Вам допоможуть мої відгуки про даних фахівців і бажаю Вам гарного лікування та одужання.
 
ОленаКруг Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 34
Репутація: 0
Статус: Offline
Спасибі Вам за відгуки та докладний опис їхньої роботи і цін. За побажання теж дякую! Ось сподіваюся за допомогою людей підберу найкращого фахівця і буду здорова.
 
Svetik Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 30
Репутація: 0
Статус: Offline
Зверталася до двох зі списку. Перший був Коробейников Юрій Зіновійович, повелася на рекламу по телевізору. Після його хрустів мені не полегшало, навіть здалося, що стало гірше. Коробейников же мені призначив знеболювальні і сказав, що болі пройдуть. Болі не минули, а наступного дня ще й посилилися! Тоді моя подруга попросила Забранського Владислава Володимировича прийняти нас після роботи, або о 9, або о 10 вечора. Він прийняв мене і на моє щастя, я навіть не очікувала, після 1 разу мені полегшало більше, ніж від Коробейникова і знеболювальних - разом узятих. Пропрацював він мене 10 разів, через день і, на мою радість, мене поки нічого не турбує. Забранського рекомендую, хороша людина і найкращий фахівець. Я йому вдячна за життя без болю і можливість нормально рухатися.
 
Skarlet Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 53
Репутація: 0
Статус: Offline
Підкажіть номер телефону Забранського Владислава і де приймає? Мені давно його рекомендували, дозріла піти.
 
Galina Повідомлення # 6
одеський форум
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 83
Репутація: 0
Статус: Offline
Номери телефонів: 7010704, 0634877825, 0677844314, 0509935792
Приймає зараз у себе вдома, Малиновський район міста Одеси, Молдованка, вулиця Богдана Хмельницького 49
 
Skarlet Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 53
Репутація: 0
Статус: Offline
Спасибі
 
Galina Повідомлення # 8
одеський форум
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 83
Репутація: 0
Статус: Offline
Я сама медсестра, працюю в 10-ій лікарні, де раніше працював Забранський Владислав. Але опишу ситуацію поетапно.
Спочатку при болях у спині зверталася до покійного Олександра Унанова, коли він помер, то я звернулася до його сина, Тимура Унанова. Тимур Олександрович не зміг мені допомогти при загостренні, і я почала шукати інших фахівців. Звернулася до Березовського Станіслава, невелике полегшення, по основні болі не зняв. Потім пішла до Коробейникова Юрія Зіновійовича, так взагалі результату ніякого не було, він прописав мені знеболювальні. Після нього потрапила до Бориса Борисюка, він мені сподобався, результат був гарний, але вартість сеансів близько 20 доларів на той момент, для мене була високою, хоча я до нього і ходила. На роботі помітила, як люди ходять до Забранського Владислава, він працював у неврології, бачила, як людина заходила перекошеною, а виходила рівною, як її обожнювали пацієнти і колеги, які до нього зверталися, тепер і я сама вирішила звернутися до нього. До речі, тоді він із пацієнтів узагалі не брав грошей. Коли він пішов із лікарні працювати додому, я залишилася його пацієнткою. Його роботою над моїм здоров'ям задоволена до сьогодні. Раз на рік із ним опрацьовуємо курсом із 10 сеансів, благо, що бере він не багато грошей. Його рекомендую і близьким, і пацієнтам.
 
Альона Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 41
Репутація: 0
Статус: Offline
Була у Тимура Унанова Олександровича, у Коробейникова Юрія Зіновійовича, у Березовського Станіслава Михайловича, але всі вони не можна порівняти із Забранським Владиславом Володимировичем. Крім того, що людина бере незначні гроші за свою роботу, так він і лікує від душі! Я рада, що колись до нього потрапила за рекомендацією і він мене позбавив болю в спині. Рекомендую.
 
Борислава Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 38
Репутація: 0
Статус: Offline
Була тільки в Забранського Владислава, коли він приймав у 10-ій лікарні і коли він почав приймати вдома. Родичі мої і подруга у нього теж були, всі ним задоволені. Більше ні в кого не була, тому сказати про інших нічого не можу. Владислава рекомендую!
 
ОленаКруг Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 34
Репутація: 0
Статус: Offline
Усім спасибі за відгуки та рекомендації. Вибір зроблено, йду до Забранського Владислава. Уже записалася на прийом.

Тему можна закривати, оскільки відповіді на свої запитання отримала.
 
Одеський форум » МЕДИЦИНА, ЗДОРОВ'Я ТА КРАСА » Лікування в Одесі » Мануальна терапія » Мануальний терапевт в Одесі (Мануальний терапевт в Одесі)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: