Послуги сімейного лікаря Одеса
|
|
Агапія | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Послуги сімейного лікаря Одеса
Добрий вечір. Потрібно укласти нову декларацію з сімейним лікарем, тому що за місцем проживання не влаштовує. Потрібен сучасний мобільний лікар, який проконсультує якщо потрібно з будь-якого питання. Порадьте, будь ласка. Може хто в курсі, чи є такі лікарі в приватних клініках, з якими можна укласти декларацію?
|
|
| |
LucyК | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Думаю, вам варто звернутися в клініку Лікаріум, там дуже хороший сімейний лікар Левіна Людмила Миколаївна.
|
|
| |
Регіна | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Це наш сімейний лікар. Прекрасний фахівець. Вся сім'я дуже задоволена, рекомендую всім!!!
|
|
| |
Ангел | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Якщо у вас виникла проблема зі здоров'ям, рекомендую прекрасного, обізнаного, з великим досвідом роботи сімейного лікаря Левіну Людмилу Миколаївну. Це лікар від Бога, який професійно й уважно вирішував проблеми, що виникли з моїм здоров'ям.
|
|
| |
Рената4520 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Людмила Миколаївна - лікар від Бога! Завдяки її точній діагностиці та правильному лікуванню, проблеми зі здоров'ям вирішилися швидко! Професіоналізм і увага лікаря на вищому рівні!
|
|
| |
Калі | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Наш сімейний лікар, незамінна людина, яка вже не раз рятувала моє здоров'я, чоловіка і сина!
|
|
| |
Зефір | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Людмила Миколаївна, як на мене, найкращий сімейний лікар міста Одеси. Завжди уважна до нюансів, відповідає на наші запитання та індивідуально підходить до кожної проблеми. Рекомендуємо!
|
|
| |
Isla | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дуже хороша! Як фахівець, вона з великим багажем знань. Уважно подивилася й обстежила. Я залишилася дуже задоволена. Після прийому виписаного лікування, почуваюся значно краще. Рекомендую!
|
|
| |
Іветта | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Спостерігаємося всією родиною. Жодних нарікань до її роботи немає, все просто чудово і на найвищому рівні. Довіряємо їй своє здоров'я повністю - завжди знає, що і як робити, перевірено досвідченим шляхом!
|
|
| |
Renata222 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Хочу відзначити глибокі знання і професіоналізм цього лікаря. Людмила Миколаївна прекрасний діагност, але ж це основа для успішного лікування.
|
|
| |
Amelia_Ava | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дайте координати сімейної лікарки Левіної.
|
|
| |
Калі | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Людмила Миколаївна приймає в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2, телефони клініки - +38 (048) 230-90-02, +38 (096) 388-18-99, +38 (095) 751-31-63, +38 (093) 542-94-87.
|
|
| |
Dylan20 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Хороший сімейний лікар - Левіна Людмила Миколаївна, усім хто ще не визначився зі своїм лікарем раджу звернути увагу.
|
|
| |