ЛОР Одеса Приморській район
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| ЛОР Одеса Приморській район
Привіт форумчани, цікавить грамотний ЛОР-лікар. Порадьте при діагнозі фарингіт? Потрібні контакти хорошого лікаря виходячи з Вашого особистого досвіду.
|
|
| |
Barbara0 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Знаю лікарів, які на 100 відсотків знаються на даній професії і до кого можна приходити на прийом без ризиків за своє самопочуття.
|
|
| |
Mountain8 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Володієте цікавою інформацією, поділіться нею про цього фахівця.
|
|
| |
Бетті | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Знаю, що Гурська Т.В. - найдостойніший ЛОР Одеси.
|
|
| |
Іванка66 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Тамара Гурська дуже хороший лікар. Ми зверталися до неї за рекомендацією родичів і залишилися дуже задоволені. Брат проходив у неї лікування і ось ми сходили. Лікар все пояснила і призначила відповідне лікування. Дала низку рекомендацій. Одним словом - ми задоволені.
|
|
| |
Ніна22 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Тамара Гурська надала мені кваліфіковану підтримку, якої я не бачила протягом довгих місяців ходіння по інших ЛОРах. Перебуваю ще в процесі лікування, але почуваюся чудово! Я дуже рада, що порадили саме її!
|
|
| |
Юllia | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Дуже тактовний, уважний, а головне - грамотний фахівець. Не вперше звертаюся до Тамари Гурської по допомогу, завжди доступна для швидкого розв'язання проблем, що виникають під час лікування, а також подальшого відновлення.
|
|
| |
Власта | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Прекрасний фахівець! Консультує грамотно. Огляд веде чітко, без зайвих розмов.
|
|
| |
поліна35 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Дуже задоволена. Відмінний лікар! Усім раджу, купа знайомих рекомендувала. Приїхали, все обговорили, описали ситуацію, хворіють багато хто зараз, випадок непростий. Тамара Валеріївна уважно вислухала, все пояснила про проблему, як це лікувати, який результат буде. Оскільки проблема поширена, призначила курсове лікування. Допомогло мені.
|
|
| |
Жюлі | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Дуже зацікавив цей ЛОР, залиште номери телефонів?
|
|
| |
Евіта | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Відвідувала ЛОРа Гурську і залишаю номер телефону клініки, де вона працює - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Після мого невдалого досвіду з іншими ЛОРами, я був дуже обережний при виборі лікаря. Але Тамара Валеріївна повернула мені віру в якісну медичну допомогу.
|
|
| |