Відгуки мануальників Одеси
|
|
vera67 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки мануальників Одеси
Доброго дня! Якщо ви знайомі з досвідченим мануальником в Одесі, поділіться, будь ласка, інформацією.
|
|
| |
Моніка | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Незважаючи на надії, сеанс мануальної терапії у Коробейникова Юрія Зіновійовича тільки погіршив мій стан. Болі стали нестерпними, і я розчарований результатом. Не рекомендую його як фахівця.
|
|
| |
Аверінцев | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Після сеансу в Кірсаненка Андрія Олександровича мої болі стали ще інтенсивнішими. Я розчарований результатом його мануальної терапії і раджу шукати більш кваліфікованого фахівця.
|
|
| |
Vardan | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Спеціаліст Борисюк Андрій Борисович не виправдав моїх очікувань. Після його сеансу в мене з'явилися нові болі, і я почуваюся гірше. Не рекомендую звертатися до нього.
|
|
| |
Бека | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Чесно кажучи, я вже не знаю, як знайти кваліфікованого мануального терапевта в нашому місті. Часом здається, що варіантів просто немає.
|
|
| |
Nira1 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Мені пощастило знайти Владислава Володимировича Забранського. Його золоті руки здатні зробити диво з вашою спиною, навіть якщо ви страждаєте від серйозних проблем, як грижа.
|
|
| |
Адельфіна | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Мануальна терапія у Владислава Володимировича - це мистецтво. Він легко знаходить точки впливу і робить це так, що ви відчуваєте полегшення відразу.
|
|
| |
Каміла145 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Забранський - справжній професіонал із золотими руками! Моя грижа більше не турбує мене завдяки його методам.
|
|
| |
Феодосія | Повідомлення # 9 |
Майор
| Неймовірно, як мануальна терапія може змінити життя. Забранський Владислав Володимирович - це людина, якій можна довірити свою спину без сумнівів.
|
|
| |
Avaz | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Забранський - найкращий! Після довгих років мук з остеохондрозом, я нарешті знайшов фахівця, який зміг дати мені полегшення. Його ніжні методи та уважне ставлення зробили диво.
|
|
| |
Воронкова | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Підкажіть, де можна знайти контактні дані про Забранського В.В.?
|
|
| |
Каміла145 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Даю вам координати - Владислав Володимирович приймає на Богдана Хмельницького 49, контактні телефони - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Аристарх | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Хочу висловити щиру подяку за інформацію про доктора Забранського. Ваші поради допомогли мені знайти професіонала і почати шлях до здоров'я спини.
|
|
| |