ЛОР Одеса ціни
|
|
Євдоха | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| ЛОР Одеса ціни
Дівчата підкажіть, будь ласка, розумного ЛОРа в Одесі для дорослого. Дуже нехороші симптоми, потрібна термінова консультація грамотного фахівця.
|
|
| |
Amira | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Мені теж хочеться дізнатися про такого лікаря, а то у нас у поліклініці, такий ЛОР, що не дай бог до нього потрапити.....
|
|
| |
PchelkaMaya | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Дівчата, зараз дуже багато некваліфікованих лікарів, краще йти за рекомендацією або за порадою знайомих.
|
|
| |
Гавриїла | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Я знаю таких лікарів, зверталася неодноразово і завжди отримувала кваліфіковану допомогу та відмінне лікування - це Гурська Тамара Валеріївна, якщо потрібна допомога ЛОРа раджу тільки її.
|
|
| |
Caroline | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я лікувалася у Гурської Тамари Валеріївни. Чудовий лікар! Дуже уважна, грамотна, доброзичлива. Любить і знає свою справу, справжній професіонал у своїй галузі.
|
|
| |
Картер | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Лікаркою Гурською цілком і повністю задоволена. Давно не зустрічала такого кваліфікованого фахівця. Одного разу довелося потрапити до неї на прийом. Була приємно вражена її кваліфікацією. Усе просто супер! Компетентна лікарка! Рекомендую!
|
|
| |
Павлина | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Хотілося б порекомендувати Гурську Тамару Валеріївну! Неймовірно грамотна людина у своїй справі! Вона завжди готова прийняти, вислухати і допомогти! Я дуже вдячна, що життя познайомило мене з таким професіоналом своєї справи!
|
|
| |
Zhorikk | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Кваліфікованого лікаря видно з перших хвилин прийому. Неодноразово зверталася до Гурської Тамари Валеріївни по допомогу, і вона завжди допомагала позбутися проблем зі здоров'ям, що виникли. Настійно раджу її відвідати.
|
|
| |
JojiM | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Знаю цього лікаря тільки з хорошого боку. Я, моя сім'я, знайомі - всі лікуємося у Гурської Т.В. Чудовий лікар.
|
|
| |
Karim | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Примудрився я якось серед літа захворіти, та так знатно, що ледве розмовляв. Лише завдяки Тамарі Валеріївні мені вдалося вибратися і голос нарешті повернувся. Тепер якщо проблеми стосуються отоларингології, то я біжу відразу до Гурської, вона заслужила мою довіру і вам раджу.
|
|
| |
Noah2 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Здрастуйте, можете залишити контакти цього лікаря?
|
|
| |
JojiM | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Тамара Валеріївна працює в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2, контакти клініки - +38 (048) 230-90-02, +38 (096) 388-18-99, +38 (095) 751-31-63, +38 (093) 542-94-87.
|
|
| |
Павлина | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Моя боротьба з хронічним болем у горлі закінчилася після візиту до ЛОРа Тамари Гурської. Вона встановила правильний діагноз і призначила ефективне лікування. Дуже задоволений результатом!
|
|
| |