Послуги кардіолога Одеса
|
|
МарьяКо | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Послуги кардіолога Одеса
Доброго дня, форумчани! Дуже потрібна консультація обізнаного, професійного лікаря-кардіолога. Потребую якісної консультації грамотного лікаря .Буду рада інформації.
|
|
| |
Odesseya12 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Спробуйте звернутися в Лікаріум, ми теж довго шукали хорошого кардіолога, і знайшли його саме там. Лікар дуже тямущий, звати Павлов Сергій Володимирович, він досі працює в клініці, були в неї нещодавно, зверніться, думаю, вам сподобається.
|
|
| |
KoltsunIrina | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Кілька місяців тому в батька почалися проблеми із серцем, відвідали кілька лікарів - особливого результату не було. Знайома порадила звернутися до лікаря Павлова, вона проходила в нього курс лікування і залишилася дуже задоволена отриманим результатом. На прийомі лікар був дуже уважним, провів необхідні дослідження, призначив лікування. Завдяки професіоналізму лікаря хвороба відступила.
|
|
| |
Груша | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Сергій Павлов - приємний, дуже ввічливий і тактовний лікар. Швидко поставив діагноз і призначив лікування. Тепер я почуваюся набагато краще. Рекомендую!
|
|
| |
Новгородцев | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Рекомендую обов'язково! Проходив обстеження і лікування, все швидко й інформативно, лікар уважний і ввічливий, усе пояснює людською мовою.
|
|
| |
Гликерія | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Коли багато лікарів мене тільки на операцію направляли, Павлов узявся і допоміг. Зараз почуваюся нормально, періодично консультуюся в нього.
|
|
| |
Nickolas00 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Сергій Володимирович талановитий лікар-кардіолог високої кваліфікації. Якщо вже довіряти своє здоров'я, то таким фахівцям, як він.
|
|
| |
Дженні | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Павлов амбітний і компетентний у кардіології фахівець. Спостерігаюся у нього не перший рік, він мої болячки вже знає краще за мене, задоволена лікуванням.
|
|
| |
Lybava | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Відмінний лікар. Довго "носився" з гіпертонією по різних лікарях і клініках. І тільки Титова реально допомогла і "поставила" на ноги.
|
|
| |
Elenochka8 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Сергій Володимирович Павлов - це найкращий лікар! Вирішив проблеми і в моїх батьків, і мої. Рекомендую з вдячністю!
|
|
| |
Моніка | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Дивлюся хороші рекомендації, хочу проконсультуватися з цим лікарем, розкажіть як?
|
|
| |
Груша | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Записатися на прийом можете за телефонами - 38 (048) 230-90-02, +38 (096) 388-18-99, +38 (095) 751-31-63, +38 (093) 542-94-87. Сергій Павлович працює на Генуезькій 1/2 у клініці Лікаріум.
|
|
| |
Svet1 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Лікар допоміг поставити на ноги чоловіка, а ми вже зовсім зневірилися. Шалено вдячні! Рекомендую!
|
|
| |