Дієтолог Одеса ціни
|
|
Vska25 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дієтолог Одеса ціни
Здраствуйте, потрібен досвідчений дієтолог в Одесі, порадьте до кого краще звернутися?
|
|
| |
Сніжанка_22 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Взагалі дієтологів у нас багато, але знайти саме грамотного фахівця, який реально зможе допомогти скинути ненависні кілограми, ні, але я у всякому разі не знайшла.
|
|
| |
gorgia67 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Я ходила до Кузьмінової Катерини, результати супер! Щоправда потрібно здавати аналізи, які вона призначила, потім лікування, а тільки потім результати.
|
|
| |
Натусінька37 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Мою подяку Катерині Валеріївні складно висловити словами. Ця чудова людина і висококваліфікований фахівець перевернули все моє життя. З нещасної жінки з великою надмірною вагою завдяки її професійній допомозі та щирій участі я перетворилася на щасливу дружину і маму з шикарною фігурою і без колишніх проблем зі здоров'ям. От би всі дієтологи були такими ж!
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 5 |
Генерал-майор
| Катерина Валеріївна Кузьмінова - лікарка, яка реально допомагає впоратися з надмірною вагою. Рекомендую!
|
|
| |
АнушкаЗе | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Катерина Валеріївна складає раціон настільки добре, що не відчуваєш обмежень і результат чудовий! Раджу!
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 7 |
Генерал-майор
| Не так то й просто до Катерини Валеріївни на консультацію потрапити, але воно того варте. Дуже раджу, вона дійсно вам допоможе.
|
|
| |
Кариночка1995 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Катерина - професіонал своєї справи. У мене було дуже багато запитань, пов'язаних із підрахунками, правильним раціональним харчуванням, і лікарка допомогла мені знайти максимально правильні джерела корисної інформації, що вплинуло на нормалізацію моєї дієти і на самопочуття.
|
|
| |
ВарвараСавинська | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дуже складно було позбутися звички переїдання солодкого, і Катерина допомогла мені це зробити, розписала рецепти правильних корисних солодощів, тепер їм тільки таке і то дуже рідко. Вдячна Катерині й раджу!
|
|
| |
Leona19 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Техніка схуднення, яку мені розробила Катерина Валеріївна допомогла мені схуднути до бажаної ваги. Дуже щаслива і раджу!
|
|
| |
Madeline | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дівчата розкажіть як потрапити до дієтолога Кузьмінової?
|
|
| |
АнушкаЗе | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Катерина Валеріївна консультує онлайн або приймає в клініці Доктор Благо на Д. Донського, записатися на прийом можна за телефоном 0931536900. Донського, записатися на прийом можете за телефоном - 0931536900.
|
|
| |
Ganna1999 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Відразу видно високий рівень кваліфікації. Відмінний фахівець!
|
|
| |