Психолог Одеса відгуки
|
|
TomaraMar | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психолог Одеса відгуки
Є бажання оживити стосунки з чоловіком. Пропала та легкість у стосунках яка була раніше. Хто знає хорошого психолога? Порадьте залиште відгук поганий або хороший про фахівців у яких були.
|
|
| |
Krovksd | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Адекватного психолога ще пошукати треба, я поміняла вже трьох і сказати, що знайшла що шукала, не можу.
|
|
| |
pkijhonda | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дівчата, я вважаю не потрібно ходити до старих психологів, вони там знають за старовинними книжками своїми, чим вони можуть допомогти сучасній людині з сучасного суспільства?
|
|
| |
Grasket | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Була у Бандури Лариси, мила дама, але не сподобалося, що весь час замість вирішення питання, з яким я прийшла, фокус розмови змішали в інший бік. Поганого за неї не скажу, але й хорошого сказати нічого.
|
|
| |
Viktorias | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Щодо психологів, то була з чоловіком у одного, Максименка Леоніда Валентиновича, у нього величезна кількість напрямків, стаж у нього величезний, років 30 чи 40, думала, раз досвідчений, все знає і допоможе. Сидів, щось думав мямлив, чи то методику вибирав довго, чи то ще щось, Консультація як вода в суху землю без результатно. Потім порадили Гончарову Тетяну Сергіївну, стаж років 10 всього, але вона спеціалізується на сімейній психології. Провела в неї всього 3 прийоми спочатку окремо, потім разом із чоловіком. У неї прийом мені сподобався: все по справі без зайвої води, знайшла корінь проблеми, розробили спільне рішення і проблему вирішено. Тепер: квіти, компліменти, увага, краса.
|
|
| |
qwentinsov | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Здрастуйте, хочу поділитися відгуком про психолога Анну Марченко, яка займається роботою з дітьми та подружніми парами. Ходила на 3 прийоми, але проблема залишилася. Ось думаю попередити заощадите час.
|
|
| |
koketW | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Ой дівчата, була тут у психолога звати Гриценко Володимир Кирилович. Прийшла на прийом до лікаря, він мене вислухав і каже вам потрібно розминати поперек, уявляєте, психолог, який лікує фізкультурою. З таким успіхом я можу на фітнес ходити дешевше буде. Загалом це мені дивним здалося.
|
|
| |
Narine | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Всім привіт з волі випадку потрапила я до психолога буває) величали її Максименко Катерина Леонідівна за сумісництвом вона ще й логопед. Можливо як логопед вона хороша, але як психолог ні. До мене підхід не знайшла.
|
|
| |
Crista | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Читала вище про фізкультурника, ну психолога, який фізкультурою говорив займатися, мене до такого мама записала, важливий такий фізкультурник Сергій Борисович Дяур або Дядук точно не пам'ятаю. Ну загалом у мене в школі такий психолог фіз-ру веде)
|
|
| |
ZavaKATIA | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Viktorias Дякую за твій відгук Гончарова Тетяна Сергіївна допомогла. Якщо комусь знадобитися хороший психолог, залишаю її номер телефону - - 0987000260.
|
|
| |
Zvoitko | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| День добрий, відвідувала кабінет Максименко Катерини Леонідівни, можу сказати, що їй самій необхідно попрацювати з психологом. На скільки знаю вони називаються супервайзери для психологів.
|
|
| |