Остеопат Одеса фонтан
|
|
Ella | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Остеопат Одеса фонтан
Добрий день, шукаю допомоги в пошуку остеопата, у якого самі лікувалися і він вам допоміг. Підкажіть контакти і дані найкращого остеопата на основі свого досвіду або відгуків близьких.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| У нас у місті немає хорошого лікаря. Якщо співгромадяни порекомендують піду на прийом.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Можу я з попередньою одеситкою не погодитися, знаю напевно 1 фахівця Забранського В.В., який точно найпрофесійніший у такій спеціалізації і до кого можна записуватися на прийом без остраху за здоров'я.
|
|
| |
Svet1 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Владислав Володимирович досвідчений і адекватний лікар. Позбавив головного болю. Метод доктора Забранського працює, масаж такого ефекту не дає. Після курсу остеопатії почуваюся чудово. Рекомендую. Однозначно рекомендую звернутися до Забранського за необхідності!
|
|
| |
Даміра | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Владислав Володимирович дуже хороший фахівець. Звернулися до нього з диким болем у шиї, після курсу сеансів гострі болі пішли, відчулася легкість у русі та під час сну. Його лікування дає тривалий ефект.
|
|
| |
Ейва | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Теж відвідувала у Владислава Володимировича, результатом залишилася задоволена, якщо знадобитися звернуся ще.
|
|
| |
КсеніяЯ | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Нас вилікував Владислав Забранський, результат був досягнутий чудовий, він майстер своєї справи. Рекомендую його всім, хто потребує допомоги.
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Порадьте, як потрапити на прийом до цього лікаря?
|
|
| |
петра | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Забранський Владислав Володимирович, працює тільки з дорослими, приватний кабінет Богдана Хмельницького 49, телефон 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Правду розповіли, що Забранський В.В.- найкращий лікар у місті, знаю з особистого досвіду. У цій спеціалізації, крім нього, більше ні до кого звернутися.
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Дякую, за рекомендації, до найкращого фахівця в Одесі.
|
|
| |