Найкращі кардіологи Одеси
|
|
Ella | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі кардіологи Одеси
Доброго дня, форумчани! Підкажіть, мені кардіолога, у якого Ви лікуєтеся? Мій діагноз - миготлива аритмія.
|
|
| |
Elizabeth | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| В Одесі я не знайшла правильного лікаря. У разі, може люди порадять, піду.
|
|
| |
Ростислава | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Готова я з попередньою одеситкою заперечити, бачила хорошого фахівця Павлова С.В., який 100% найпрофесійніший у цій сфері і до нього раджу приходити без остраху за свій стан організму.
|
|
| |
Ясміна | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Раджу Сергія Володимировича Звернулася з сильним тиском у грудях у ділянці серця, дуже рада, що знайшла такого чудового лікаря. Він прекрасний фахівець, розглядає проблему дуже поглиблено. Максимально точно намагається знайти причину нездужань і поганого самопочуття. Дуже уважно поставився до мого діагнозу, після проведених досліджень якісно та індивідуально підібрав лікування.
|
|
| |
Тома45 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Я лікувалася у доктора Павлова, звернулася до лікаря з частим болем у ділянці серця, дуже чуйний лікар, майстер своєї справи, знає своєрідний підхід до кожного пацієнта, побільше б таких, і медицина б була в нас просто бездоганна, дуже уважно поставився до мого діагнозу, після проведених досліджень якісно та індивідуально підібрав лікування.
|
|
| |
Серафима | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Точно доктор Павлов призначає ефективне лікування. Один із небагатьох грамотних лікарів!
|
|
| |
Іветта | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Зараз непросто відшукати кваліфікованого лікаря, якому будеш вірити! Дуже сподобалося! Лікар уважний і говорить все по справі! Не боїться брати на себе відповідальність і приймати рішення, від яких інші лікарі відхрещуються. У грамотності немає сумнівів, ніколи не робить зайвих призначень і обстежень, відповідає на всі запитання і пояснює кожен свій крок, завжди точно визначає проблему. Він гідний лікар і небайдужа людина, що, на жаль, у наш час зустрічається не часто. Усім раджу цього лікаря.
|
|
| |
Павла | Повідомлення # 8 |
Полковник
| Про кардіолога Сергія Володимировича можу сказати одне - це найграмотніший кардіолог Одеси. Відмінний фахівець! Майстер своєї справи.
|
|
| |
Margarita27 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Натякніть, як записатися до цього професіонала?
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Кардіолог Павлов Сергій Володимирович, клініка Лікаріум Французький бульвар 60, телефон 0949173422
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Правду сказали, що кардіолог Павлов Сергій Володимирович - толковий лікар у нашому місті, знаю з власного досвіду. У цій спеціалізації, крім нього, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Cyba | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Дякую, за коментарі, до найграмотнішого лікаря в нашому місті.
|
|
| |