Сімейні лікарі Одеси відгуки
|
|
Мідея | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Сімейні лікарі Одеси відгуки
Добрий день, ми в Одесі зовсім не давно і шукаємо толкового сімейного лікаря. Можете порадити?
|
|
| |
Барбара789 | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Я можу рекомендувати сімейного лікаря Левіну Людмилу з клініки Лікаріум. Вона завжди дуже уважно ставиться до своєї роботи. Була на прийомі в неї не вперше. Дуже ввічлива і грамотна. Знає свою роботу на відмінно.
|
|
| |
Леонтія78 | Повідомлення # 3 |
Майор
| Я лікувалася у Левіної, і вважаю її справжнім професіоналом. Для цього є причини, по-перше, вона одразу стала прискіпливо вивчати мій стан, а по-друге, лікування правильно підібрала і вилікувала в найкоротші терміни. Це точно достатній показник. Людмила Миколаївна дуже відповідальна і сумлінна, вона віддана справі людина.
|
|
| |
Stella73 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Відмінний фахівець, спостерігаюся у Людмили Миколаївни. Професіоналізм, компетентність, чуйність, ретельне вивчення проведених обстежень і призначення лікування та препаратів з урахуванням наявних захворювань - усі ці якості притаманні лікарці Левіній.
|
|
| |
Myasnikovvva | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Чудовий, грамотний лікар. Завжди в гарному настрої, великий професіонал своєї справи. Дуже приємно, що в клініці є такі фахівці.
|
|
| |
Nino0o | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Хороший лікар. Я хворію рідко, але все ж бувають ситуації, коли потрібно звернутися до фахівця. Людмила Миколаївна відмінно діагностує і лікує не тільки симптоми, а й саму першопричину. Це мені в ній найбільше подобається.
|
|
| |
Майя1976 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Була на прийомі у Левіної Людмили, дуже сподобалася лікарка. Ретельно обстежує, до кожного індивідуальний підхід і небайдуже ставлення. Побільше б таких лікарів, компетентних і душевних.
|
|
| |
Odesseya12 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Людмила Левіна - уважний лікар, привітний. Детально розпитує, добре підбирає ліки для лікування. Дуже її рекомендую!
|
|
| |
Kristy12 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Професіонал своєї справи, навіть під час візуального огляду може виявити хвороби, які були підтверджені аналізами завчасно. Потрапила одразу в точку в усьому під час первинного огляду. Рекомендації дуже корисні, лікарка заслуговує на повагу та довіру. Я прямо здивована, що є такі сімейні лікарі, як Людмила Миколаївна.
|
|
| |
Неллі75 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Поділіться зі мною контактним телефоном лікарки Левіної?
|
|
| |
Myasnikovvva | Повідомлення # 11 |
Сержант
| 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88 - адміністрація клініки Licarium.
|
|
| |
Aisun5 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Найуважніший і найтурботливіший лікар! Поставила на ноги всю сім'ю.
|
|
| |
Мідея | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дякую за ваші рекомендації!
|
|
| |