Урологи хірурги Одеса відгуки
|
|
Nnadezhdaa | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Урологи хірурги Одеса відгуки
Усім доброго часу доби, цікавить уролог. Потрібні рекомендації щодо грамотного лікування. Залиште контакти найкращого лікаря в місті, на основі вашого досвіду.
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Я точно знаю лікаря, який на 100% найграмотніший у цій спеціалізації і можу його сміливо рекомендувати - це Колосов Олександр Миколайович.
|
|
| |
Ruslan78 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Був на прийомі у лікаря-уролога Колосова О.М. Дуже грамотний лікар, все дуже доступно пояснив, допоміг розібратися в проблемі.
|
|
| |
Allright | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| А я можу порекомендувати вам уролога Колосова О.М.- професіонал! Усі дії точні й делікатні. Максимально безболісно проводить ситуативні маніпуляції, уважний до пацієнта.
|
|
| |
Kover59 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Відмінний фахівець! Дуже чуйний і добрий, свою роботу робить на відмінно! Здоров'я такому лікарю! Дуже вдячна йому і багато, багато моїх рекомендацій!
|
|
| |
Max_6 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Олександр Миколайович - найкращий уролог у місті! Робив мені дві операції, професіонал своєї справи, добрий, чуйний і уважний лікар, лікар від Бога.
|
|
| |
Ed1k | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Професіонал високого рівня, знає і любить свою справу. Дуже вдячний Олександру Миколайовичу за лікування, увагу, порятунок від каменів!
|
|
| |
Zakhar | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Я до Олександра Миколайовича звертався не один раз і мені подобається, як якісно і добре він проводить прийоми. Ставлення відповідні, нормальне, як і повинно бути у лікаря. У плані рекомендацій і призначень, теж усім задоволений.
|
|
| |
AnNna | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Потрібна консультація уролога, залиште контакти цього лікаря?
|
|
| |
Darwin | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Колосов Олександр працює в лікарні на Малиновського, зателефонувати можете за номером 0967424737
|
|
| |
Collapse | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Хочеться подякувати всім, рекомендації дійсно хороші!
|
|
| |