Найкращий ЛОР Одеси відгуки
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий ЛОР Одеси відгуки
Вітаю всіх, підкажіть мені висококваліфікованого ЛОРа. Потрібні рекомендації щодо діагнозу мононуклеоз? Підкажіть контакти і дані найкращого фахівця, ґрунтуючись на вашому досвіді.
|
|
| |
Barbara0 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Лікувалася у лікарки, яка точно найграмотніша в цій медичній класифікації і до неї можливо записуватися на прийом без ризиків за своє самопочуття.
|
|
| |
Mountain8 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Маєте інформацію, залиште її про цього фахівця.
|
|
| |
Бетті | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Вирушайте до Тамари Гурської, залишитеся задоволені.
|
|
| |
Іванка66 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Тамара Гурська - найкращий фахівець із тих, що я зустрічала. Небайдужа людина, що теж рідкість. Усім рекомендую.
|
|
| |
Ніна22 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| ЛОРа Гурську знайшла за рекомендаціями колишніх пацієнтів, як грамотного фахівця. Дуже уважне ставлення до пацієнта, дала реальні рекомендації. Дуже докладно і дохідливо пояснює що, як і чому потрібно зробити, рекомендую!
|
|
| |
Юllia | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Відмінна лікарка Гурська, уважна і дуже доброзичлива. Дуже докладно розпитала і пояснила все, що призначила. Я думала, у нас немає в місті хороших ЛОР-лікарів. Усім рекомендую. Уперше після розмови з нею стало спокійно і з'явилася впевненість, що зможемо подолати хворобу.
|
|
| |
Власта | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Тамара Валеріївна грамотний фахівець, який знає свою справу, ввічлива, доброзичлива, тактовна людина. Завдяки їй, я знову стала дихати носом!
|
|
| |
поліна35 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| У доктора Гурської щире бажання допомогти пацієнтові. Співчуття, співпереживання пацієнту. Професійний підхід, правильно підібране лікування, яке дає ефект без зайвих викидань грошей на вітер.
|
|
| |
Жюлі | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Можете контактну інформацію щодо цього фахівця дати?
|
|
| |
Евіта | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| ЛОР Гурська веде прийом на Генуезькій 1/2 у клініці Лікаріум, телефон 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Я завжди з упевненістю рекомендую Тамару Валеріївну своїм друзям і близьким. Її турбота про пацієнтів і результати лікування просто приголомшливі.
|
|
| |