Найкращий кардіолог Одеси відгуки
|
|
Ella | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий кардіолог Одеси відгуки
Добрий день, шукаю допомоги в кардіолога хорошого. Потрібні рекомендації до професіоналів, які знаються на важких випадках. Підкажіть контакти і дані найкращого лікаря на основі свого досвіду або відгуків близьких.
|
|
| |
Elizabeth | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| В Одесі немає досвідченого кардіолога. У разі, коли на сайті порадять з радістю звернуся.
|
|
| |
Ростислава | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Можна з попередньою одеситкою посперечатися, бачила тямущого лікаря Павлова С.В., який стовідсотково найпрофесійніший у цій медичній класифікації, і до нього рекомендую звертатися без страху за свій стан організму.
|
|
| |
Ясміна | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Я настійно рекомендую доктора Павлова! Звернулася з періодичною тахікардією, дуже рада, що знайшла такого чудового лікаря. Він прекрасний фахівець, розглядає проблему дуже поглиблено. Максимально точно намагається знайти причину нездужань і поганого самопочуття. Ми тепер тільки до нього зі своїми серцевими проблемами.
|
|
| |
Тома45 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Раджу Сергія Володимировича Звернулася зі скаргами на болі в грудях, уважно проводить діагностику і призначає грамотне лікування. Мені сподобався і прийом, і підхід до лікування. Дуже уважний і кваліфікований фахівець!
|
|
| |
Серафима | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Можу підтвердити: Сергій Володимирович призначає хороше лікування. Один із небагатьох кваліфікованих кардіологів!
|
|
| |
Іветта | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| У сучасному світі складно зустріти фахівця, якому будеш вірити! Всі хвилюючі мене питання розібрані. Мені дуже сподобалася, побільше б таких лікарів! У кваліфікації немає сумнівів, ніколи не робить зайвих призначень і обстежень, відповідає на всі запитання і пояснює кожен свій крок, завжди точно визначає проблему. Лікар із великої літери!
|
|
| |
Павла | Повідомлення # 8 |
Полковник
| Про кардіолога Павлова можу сказати одне - професійнішого кардіолога я в Одесі не зустрічала. Це єдиний лікар, який допоміг вирішити проблеми з серцем.
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Кардіолог Павлов Сергій Володимирович, клініка Лікаріум Французький бульвар 60, телефон 0949173422
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Правду розповіли, що кардіолог Павлов Сергій Володимирович - найграмотніший фахівець у нашому місті, знаю з власного досвіду. У цій спеціалізації, крім нього, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Cyba | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Дякую, за відгуки, до розумного лікаря в місті.
|
|
| |