Гурська Тамара Валеріївна Одеса відгуки
|
|
Клара | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гурська Тамара Валеріївна Одеса відгуки
Страждаю на гайморит, відчуття, що гній пішов у лобову частину. Терміново треба робити прокол. Порекомендували звернутися до Гурської Тамари Валеріївни, хто відвідував цього лікаря залиште свій відгук.
|
|
| |
Павла | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Дуже хороший, грамотний лікар. Видно, що компетентна не тільки у своїй сфері, а й загалом. Діє дуже заспокійливо на пацієнта. Ніколи не призначає зайвих аналізів. У мене хронічний фарингіт, і загалом часто хворію. Тому якщо потрібен ЛОР, то тільки до Тамари Валеріївни. Дуже рекомендую цього лікаря!
|
|
| |
Ноябрина | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Дуже хороший лікар. Два місяці лікувала Оробець І.С. не могла вилікувати, а Тамара Валеріївна за тиждень впоралася. Слух відновився повністю. Рекомендую!
|
|
| |
Аріадна | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Сильний стріляючий біль у правому вусі змусив мене звернутися до ЛОРа Гурської. Під час огляду діагностували отит. Призначене лікування було ефективним. На третій день болі припинилися. Самопочуття зараз хороше. Раджу!
|
|
| |
28Tatyana | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Уважне ставлення Тамари Валеріївни до мого захворювання. Огляд мого носа, що вічно шморгає, і грамотно підібране лікування принесли позитивний результат. Мій ніс став нормально дихати і у вусі більше не клацає. Буду рекомендувати Тамару Валеріївну всім!
|
|
| |
Христина20 | Повідомлення # 6 |
Майор
| Після безрезультатного лікування гаймориту протягом 3-х місяців у лора Тагунової І.К., звернулися до Тамари Валеріївни. Уважно вислухала, вона рекомендувала пройти обстеження КТ, яке на 100% підтвердило її діагноз і призначила грамотне лікування. Відмінний лікар!
|
|
| |
Флоренція | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Дуже грамотний і уважний лікар. Звернулася з болем у вусі після перельоту. Діагноз отит і запалення середнього вуха. Призначила КТ і лікування. Не "розводив" на гроші і на непотрібні процедури. Рекомендую!
|
|
| |
Шура1990 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Грамотна лікарка, дуже допомогла! Побільше б таких! Все доступно пояснила, буквально на пальцях, що незрозуміло повторила. Хочеш - не хочеш, зрозумієш. Загалом, до неї однозначно.
|
|
| |
Ждана | Повідомлення # 9 |
Полковник
| Відмінний лікар, відчувається професіоналізм. Завжди спокійна і ввічлива, все докладно і зрозуміло розповідає. Їй довіряєш.
|
|
| |
Джоел | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна потрапити до Тамари Гурської на прийом?
|
|
| |
28Tatyana | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Записатися на прийом можете через адміністратора клініки Наталію - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Люся45 | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Такого грамотного і висококваліфікованого лікаря я ще не зустрічала. Провела обстеження на найвищому рівні. Це лікар, який реально лікує і дає надію на краще, навіть коли опущені руки.
|
|
| |