Міколог Одеса Таїрова
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Міколог Одеса Таїрова
Доброго дня відвідувачі сайту! Виникає інтерес, які мікологи у нас в Одесі найкращі? Хотілося б дізнатися вашу позицію про таких фахівців.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Лікувалася у багатьох, але не вийшло знайти правильного лікаря. Якщо, що ви знаєте про такого фахівця, який вам допоміг позбутися хвороби, порекомендуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Непогано б бути в курсі, які фахівці медицини наразі найдостойніші, а то я вже давно в пошуку і мої висновки катастрофічні.
|
|
| |
Дорофея | Повідомлення # 4 |
Майор
| Хочу вступити в полеміку з вищезгаданою одеситкою, зустрічала, у нас є така лікарка, яка на 100% найграмотніша в даній професії, і я хочу її порекомендувати, це - дерматолог-міколог найвищої кваліфікації Алла Михайлівна Дмитренко.
|
|
| |
Леонтія78 | Повідомлення # 5 |
Майор
| Найчудовіший і найдобріший міколог! Завжди знайде правильне лікування і допоможе навіть, якщо захворювання хронічне! Обдарований міколог, який намагається допомогти своїм пацієнтам насправді.
|
|
| |
Aisun5 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Ви маєте рацію, лікувалася у міколога Дмитренко. Можу сказати за неї, як за найграмотнішого лікаря у своїй спеціалізації. Можу я впевнено її рекомендувати.
|
|
| |
Валентина45 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Так, Дмитренко А. М. - це чудовий лікар! М. - це чудовий лікар! Я в ній упевнена! Мабуть, на поточний день, таких лікарів можна перерахувати на пальцях всього однієї руки за все життя. Найосновніші причини рекомендувати міколога Дмитренко - це навичка, постійне бажання підвищувати майстерність, отже, володіння сучасними умінням, а також повне та вичерпне інформування хворого.
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 8 |
Полковник
| Високий ступінь, доброзичлива участь. Головне - стрімкий результат від поставленого лікування. Доктор Дмитренко компетентний фахівець, не стала призначати небажаних, для мого випадку, обстежень і досліджень. Лікування грамотне. Рекомендую відвідати!
|
|
| |
Ніла | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Алла Михайлівна Дмитренко - чудовий, обізнаний лікар, призначила чудове лікування, яке почало діяти, вже незабаром. Дуже задоволена якістю обслуговування.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
| Шановні панове, заінтригував цей фахівець, можете залишити контакти про цього лікаря?
|
|
| |
Звенислава | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Уже ділюся - Дмитренко Алла Михайлівна веде прийом у клініці "Про Медікал Гарант" на Обсерваторному провулку, 2/6, особистий телефон 0679049003.
|
|
| |
Наїма | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Правду сказали, що Дмитренко Алла Михайлівна - найрозумніший професіонал у місті, знаю на особистому досвіді. У цій спеціалізації, крім неї, більше ні до кого піти.
|
|
| |
Бурова | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Вдячна за ваші рекомендації!
|
|
| |