Послуги дієтолога Одеса
|
|
юджі | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Послуги дієтолога Одеса
Доброго дня! Підкажіть хорошого, грамотного дієтолога, який допоможе зміцнити здоров'я правильним харчуванням і скинути вагу
|
|
| |
Jacqueline | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я була в дієтолога Кузьмінової Катерини Валеріївни. Дуже мені допомогла, я не сиділа на голодних дієтах, а вагу скинула. Раджу.
|
|
| |
Регіна | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Я зверталася до дієтолога Кузьмінової, схудла на 13 кг, і потім за її рекомендаціями ще вага йшла. У принципі дуже задоволена, тому що зараз зникла головна проблема - набір ваги. Харчуюся правильно, але іноді можу дозволити собі будь-яку їжу у свята.
|
|
| |
1995Аурика | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Почала набирати вагу, пробувала худнути, нічого не виходило, та й почуватися стала набагато гірше. Звернулася до дієтолога Кузьмінової, вона спочатку призначила лікування, а тільки потім ми приступили до зниження ваги. Рекомендації її пішли на користь. Здоров'я моє поправляється. Вага потроху спадає.
|
|
| |
ДіанаК | Повідомлення # 5 |
Сержант
| За допомогою Катерини Валеріївни привела до ладу фігуру, і самопочуття також значно поліпшилося.
|
|
| |
JulietКруз | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Кузьмінова Катерина Валеріївна допомогла мені подолати мою величезну десяти-кілограмову проблему. Зайва вага в мене то з'являється, то зникає. А останні два роки з'явилася і не хотіла зникати. Звернулася по допомогу до дієтологині Катерини Валеріївни. Вона розписала моє харчування до граминки, врахувала потреби в калоріях, білках, жирах і вуглеводах. І диво! Я скинула і вага не набирається.
|
|
| |
Анюта | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Дієтологиня Катерина Кузьмінова - великий майстер своєї справи. Вона і розповість, і покаже, навчить. Моє меню було розписано буквально по грамах. Також вона зробила підрахунки ккалорій, вуглеводів, білків, і не забула про жири, але вони були корисні.
|
|
| |
20Маріка | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дієтолог Кузьмінова О.В. підійшла до питання мого схуднення з усією відповідальністю і знанням своєї справи. Насамперед ми з нею зробили повне обстеження мого організму. І лише потім лікар склала план дієтичного харчування з урахуванням всіх моїх потреб. І я отримала чудовий результат.
|
|
| |
55Jocelyn | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підкажіть із чого складається система схуднення та її вартість?
|
|
| |
1995Аурика | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Вартість первинної консультації з готовими аналізами - 3000 грн, до неї входить: консультація; розбір аналізів (готових); призначення лікування; план харчування на місяць; план тренувань; література з рецептами правильного харчування; рекомендації для правильного способу життя; контроль динаміки раз на два тижні та консультація щодо закріплення отриманих знань ЗСЖ - 2000 грн, у неї входить: консультація; план харчування на два тижні; рекомендації.
|
|
| |
Jodie | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Контактний телефон Катерини Валеріївни, можете залишити?
|
|
| |
20Маріка | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Тримайте - 0931536900 і обов'язково звертайтеся.
|
|
| |
GillJessica | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Мені дуже подобається худнути і ставати здоровішою разом із Катериною. Дуже грамотний фахівець, дає багато інформації і видно вже результат!
|
|
| |