Психолог Одеса онлайн
|
|
Цветана | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психолог Одеса онлайн
Порадьте психолога. Проблема в моєму внутрішньому світі, який тягнуться з дитинства. Уже стільки минуло, а пережиті ситуації впливають на мене досі.
|
|
| |
Симха | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Рекомендую звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни - чудовий фахівець, професіонал своєї справи. За кілька сеансів допомогла розкрити мої страхи, що тягнуться з дитинства. Дуже вдячний їй за те, що тепер зможу змінити своє ставлення до себе і життя.
|
|
| |
Pavelll8 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| До зустрічі з Гончаровою Тетяною Сергіївною у мене вже був досвід спілкування з психологом Штефаном, який не приніс результату, тому я була налаштована скептично. Але в ході терапії нам вдалося виявити реальні проблеми, опрацювати їх і я з легкістю змогла піти далі. Дуже вдячна за ефективне лікування і поліпшення якості мого життя.
|
|
| |
Helloom | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Сімейним парам дуже рекомендую! Гончарова дуже уважна, дуже приємна! Уважно слухає, але при цьому робить точні нотатки - в тему. Залишилися дуже задоволені і підемо ще!
|
|
| |
Аріна1979 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Мені дуже сподобалося. Вже є позитивні результати і я буду продовжувати консультуватися у цього психолога.
|
|
| |
Alyonka | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Чітка постановка питань і допомога в їх вирішенні. Позитивний настрій. Гончарова Тетяна Сергіївна не прагне розкрутити тебе на гроші, як зараз зазвичай буває. А чітко, по справі займається вирішенням проблеми. Рекомендую!
|
|
| |
Лорен | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У мене була проблема, пов'язана зі страхом втрати роботи, а так само з особистісними взаємовідносинами на роботі. За 4 сеанси все вирішили. Зусиль не багато. Головне знайти психолога, який побачить ядро проблеми. Ніколи не думала, що довіряти абсолютно чужій людині, можна побачити себе з боку і вирішити купу проблем! Рекомендую Гончарову Тетяну Сергіївну, вона мені дуже допомогла.
|
|
| |
МонаЛіза | Повідомлення # 8 |
Сержант
| У роботі з Гончаровою Тетяною Сергіївною мені сподобалося розуміння, її професіоналізм, розв'язання конкретної заданої проблеми, бажання встановити довірчий контакт. Загалом атмосфера затишна, комфортна. Рекомендую!
|
|
| |
Fedorchuk | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підкажіть як я можу зв'язатися з Гончаровою Тетяною Сергіївною?
|
|
| |
Лорен | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і консультує онлайн через месенджери за телефоном - 0987000260.
|
|
| |
Iren4 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Тетяна Сергіївна змогла привернути до себе і професійно підійшла до вирішення проблеми.
|
|
| |
МонаЛіза | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дуже сподобався прийом! Психолог уже через двадцять хвилин, від початку спілкування, визначила одну з основних, корінних проблем і ми почали працювати з конкретним питанням. До кінця сеансу було визначено проблеми, спосіб їх вирішення і подальший напрямок. Ніякої води, все по суті.
|
|
| |
Арсен | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| За кілька сеансів терапії мені з Тетяною Сергіївною вдалося домогтися гарних результатів, розкласти по поличках кашу з голови і почати діяти. Довго не наважувався звернутися до психолога, але вже на консультації зрозумів, що марно сумнівався. Вона - професіонал своєї справи.
|
|
| |