Сімейний лікар Одеса ціни
|
|
Евіта | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Сімейний лікар Одеса ціни
Усім доброго здоров'я! Порадьте адекватного сімейного лікаря, що базується на доказовій медицині, з яким можна підписати декларацію, в Одесі.
|
|
| |
Зоня | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| В Одесі з хорошими сімейними лікарями проблемка намалювати хороші вже всі зайняті, а ті, які шукають діагноз в інтернеті, потрапляти не хочеться.
|
|
| |
іррма | Повідомлення # 3 |
Майор
| Я теж уже трьох змінила, зараз шукаю нормального, може хтось знає і підкаже.
|
|
| |
Ізабо | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я уклала декларацію з Левіною Людмилою Миколаївною з клініки Лікаріум, дуже задоволена, грамотний фахівець.
|
|
| |
Сніжанка_22 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Так, Людмила Миколаївна уважна, приємна, відчувається, що професіонал. Має великий досвід і практику. Мені дуже сподобався її підхід, вона дивилася широко на проблему і одразу сказала, які можуть бути причини в інших областях. Подивилися з усіх боків, я задоволена.
|
|
| |
Мекаела | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Враження про прийом і роботу сімейного лікаря Левіної - найприємніші. Наше лікування тривало три місяці, - результат чудовий. Рекомендую всім!
|
|
| |
АнушкаЗе | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Спеціаліст дуже хороший, у різних напрямках. Не тільки з тієї причини, з якою я звернулася, а й з інших питань. Призначила аналізи, поставила діагноз і призначила хороше лікування. Я задоволена.
|
|
| |
Ікра | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дуже уважна лікарка, мені сподобався її підхід, спілкуванні з нею, кваліфіковано надала багато інформації з питання, з яким прийшла, професіоналізм на вищому рівні.
|
|
| |
Madeline | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Хороша лікарка - Левіна Л.М., висококваліфікований фахівець, як мені здалося, уважна, лише найкращі відгуки та враження.
|
|
| |
андрона | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Лікар професіонал високого рівня, це моя думка. Пройшла обстеження під її чуйним керівництвом, роз'яснили як і що. Рекомендую!
|
|
| |
Leona19 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Людмила Миколаївна дуже відповідально ставиться до своєї роботи. Детально вивчає анамнез і, виходячи з цього, дає рекомендації. Я отримав гідну консультацію хорошого фахівця!
|
|
| |
Ganna1999 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Можете поділитися контактами Людмили Миколаївни.
|
|
| |
Madeline | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Даю вам контакти клініки Лікаріум, де приймає Людмила Миколаївна - +38 (048) 230-90-02, +38 (096) 388-18-99, +38 (095) 751-31-63, +38 (093) 542-94-87.
|
|
| |