Хороші аритмологи Одеса відгуки
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороші аритмологи Одеса відгуки
Доброго дня відвідувачі сайту! Викликає інтерес, які аритмологи в нашому мегаполісі найкваліфікованіші? Хотілося б дізнатися ваші погляди про таких фахівців.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Консультувалася з багатьма, але неможливо знайти грамотного лікаря. Якщо ж, що ви знаєте про такого лікаря, який вам допоміг вирішити проблему, порекомендуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Хотілося б дізнатися, які медики нині найдостойніші, а то я вже давно в пошуку і мої оцінки не втішні.
|
|
| |
Дорофея | Повідомлення # 4 |
Майор
| Можу висловити незгоду з вищевказаною думкою, зустрічала, у нас є такий лікар, який на сто відсотків найграмотніший у даній професії і я хочу його порекомендувати, це - лікар аритмолог-кардіолог вищої спеціалізації Сергій Володимирович Павлов.
|
|
| |
Nnadezhdaa | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Згодна, знаю Павлова Сергія Володимировича. Можу відзначити за нього, як за найкращого лікаря в цій сфері. Виявлений діагноз міг закінчиться операцією, але за допомогою доктора Павлова вилікувалася з хорошим результатом. Я можу його рекомендувати.
|
|
| |
Юна | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Так, Павлов С. В. -це унікальний лікар! Я йому вірю! Мабуть, на сьогоднішній момент, таких фахівців можна підсумувати на пальцях лише однієї руки за весь час. Найголовніші причини рекомендувати Сергія Володимировича - це знання, постійне прагнення підвищувати майстерність, отже, володіння актуальними знаннями, а також повне та вичерпне інформування пацієнта.
|
|
| |
Есфір | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| У аритмолога Сергія Павлова висока планка кваліфікації, доброзичливе ставлення. Головне - це швидкий результат від призначеного лікування. Лікар - висококомпетентний фахівець, не став прописувати непотрібних, для мого випадку, обстежень і досліджень. Лікування грамотне. Дуже раджу!
|
|
| |
Ветта | Повідомлення # 8 |
Майор
| Чудовий лікар Павлов, фахівець своєї справи. Протягом останнього часу звертаюся до нього з різними серцевими проблемами. А головне, що його лікування завжди приносить чудові результати.
|
|
| |
Мстислава | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| З моєї точки зору, найкращий лікар Сергій Володимирович Павлов, він зробив неможливе - зміг допомогти мені з миготливою аритмією. Вдячна до глибини душі! Професіонал, який не стоїть на місці, весь час підвищуючи кваліфікацію. Лікар, який бажає і здатний реально допомогти.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
| Шановні городяни, викликав інтерес цей фахівець, можете залишити інформацію про цього лікаря?
|
|
| |
Гавриїла | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Скидаю вам інформацію - Павлов Сергій Володимирович веде прийом у клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі 60, телефони для запису в клініку 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Дружиніна | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Правильно сказали, що аритмолог Павлов грамотний фахівець в Одесі, знаю на власному досвіді. У цій сфері, крім нього, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Спиридон | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дуже вдячна за ваші відгуки!
|
|
| |