Найкращий ЛОР Одеса
|
|
Вардан | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий ЛОР Одеса
Вітаю всіх! Хтось звертався до ЛОРа в Одесі? Яке було ваше враження від прийому і результатів лікування? Розкажіть, будь ласка.
|
|
| |
Наїма | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| На жаль, результат візиту до лікаря Тагунової І.К. - погіршення загального стану і слуху.
|
|
| |
Вешняков | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Даремно витратила час на прийом у Андрєєва А.В. Тепер чую ще гірше.
|
|
| |
Chloe | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Не зможу порадити ЛОРа Зеленцову Н.І. Після його методів лікування ситуація лише погіршилася.
|
|
| |
Єфімов | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Чесно кажучи, довго шукала хорошого ЛОРа, і мені пощастило знайти Гурську Тамару Валеріївну. Вона виявилася справжнім фахівцем, якому можна довірити своє здоров'я.
|
|
| |
Калачова | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Доктор Гурська - найкраща! Її діагностика була точною, а призначене лікування дійсно спрацювало. Я вдячна за її професіоналізм.
|
|
| |
Єрмак | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дякую Гурській Тамарі Валеріївні за її турботу та увагу до моєї проблеми. Її лікування допомогло мені повернутися до нормального життя без дискомфорту.
|
|
| |
Барсукова | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Гурська Тамара Валеріївна - моя рятівниця! Її професійний підхід до лікування ЛОР-захворювань зробив мій досвід прийому у лікаря дійсно позитивним.
|
|
| |
valentine21 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я відчував себе в надійних руках у лікаря Гурської Тамари Валеріївни. Вона провела всебічне обстеження і призначила таке лікування, яке спрацювало на ура.
|
|
| |
Милослав | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дуже вдячна лікарці Гурській за її професіоналізм. Вона не тільки правильно діагностувала мою проблему, а й надала чіткий план лікування.
|
|
| |
Xxxten | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Мені пощастило потрапити до Гурської Тамари Валеріївни. Вона - справжній професіонал, здатний дати точну діагностику і призначити правильне лікування.
|
|
| |
Collapse | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Не могли б ви надати координати доктора Гурської?
|
|
| |
Єфімов | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Тамара Валеріївна приймає в клініці Лікаріум на вул. Генуезькій, 1/2, контактні телефони - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87. +38 (048) 230-90-02, +38 (096) 388-18-99, +38 (095) 751-31-63, +38 (093) 542-94-87.
|
|
| |