Гінеколог ендокринолог Одеса
|
|
Lizzzka | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог ендокринолог Одеса
Дівчата, хто стикався з діагнозом дисплазії, підкажіть до якого гінеколога краще звернутися?
|
|
| |
Гайша | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Думаю, вам треба звернутися до Лариси Євгенівни Лихачової, чудовий лікар! Уважний, чуйний лікар, який розуміє пацієнта і розуміє його. Після лікування, проведеного Ларисою Євгенівною, я повністю відновила своє жіноче здоров'я. Без частки сумніву, рекомендую звертатися до доктора Лихачової за консультацією і лікувальною допомогою. Я довіряю своє здоров'я цьому лікарю.
|
|
| |
поліна35 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Ольга Міщенко - єдиний мій улюблений лікар. Пов'язано це з високим рівнем лікування, швидкістю прийому, уважним ставленням. Рекомендації та препарати завжди за адекватними цінами, що знову ж таки підтверджує його компетентність. Спостерігаюся у нього кілька років і тому у своєму жіночому здоров'ї я впевнена завжди.
|
|
| |
КсеніяЯ | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Лариса Євгенівна - чудова лікарка: розумна, добра, ввічлива, спокійна, огляд проводить дуже дбайливо. Уважно вислуховує. Лікує на совість! Компетентний гінеколог, професіонал своєї справи. До неї приємно йти на прийом, вона ретельно вивчає всю картину, завжди тактовна, добра і спокійна. Рекомендую!
|
|
| |
Леонтія | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Була в Лариси Євгенівни за рекомендацією подруги, тому що поміняла вже багато гінекологів Кожухар А. В., Швець В. М. і окрім викачування грошей, результат був нульовий. Лікарка кваліфікована, досвідчена й уважна. Вона дала мені потрібні рекомендації, направила на аналізи і виписала лікування. Прийом виправдав мої очікування і я залишилася задоволена.
|
|
| |
tatyannaa | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Чудова лікарка: дуже уважна, обізнана, ставиться завжди уважно, бере всі аналізи і призначає адекватне лікування, оптимістично налаштована, це дуже важливо для пацієнта. Зайвого не призначає. Завжди приємно до неї йти на прийом, один із найкращих гінекологів, у яких я була.
|
|
| |
Генрієтта | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дуже чудова лікарка - Міщенко Ольга Опанасівна! Чудова людина і грамотний фахівець. Доброзичливий, завжди вислухає. Лікар з великої літери, який хоче допомагати пацієнтам. Ходжу сама і свою доньку привела. Усім рекомендую! Попереджаю, що записуватися краще заздалегідь, у нього завжди повний запис.
|
|
| |
stassya | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ольга Опанасівна Міщенко, дуже хороший лікар. Про неї можу говорити тільки все найкраще. Прекрасна людина, грамотний фахівець. Лікування призначає ефективне.
|
|
| |
Kasatka | Повідомлення # 9 |
Полковник
| Підкажіть, де приймає лікарка Ліхачова, як зв'язатися і скільки коштує прийом?
|
|
| |
tatyannaa | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Лариса Євгенівна приймає в клініці Лікаріум на Французькому бульварі, прийом коштує 500 грн. Контактний телефон - 0634975942.
|
|
| |
Регіна | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Скажіть, а на прийом до Ольги Опанасівни, як можна записатися?
|
|
| |
Гайша | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Контактний номер клініки, де лікує Ольга Міщенко - 094-917-34-22.
|
|
| |
ОлесяО | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Залишилася дуже задоволена прийомом у Ольги Опанасівни. Рекомендую, не помилитеся в цьому лікареві.
|
|
| |