Лікар дитячий психолог Одеса
|
|
ЛадкаЯ | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікар дитячий психолог Одеса Мені потрібна допомога кваліфікованого дитячого психолога. Дитина моя стала просто некерованою. Якщо ви знаєте такого лікаря. Напишіть, будь ласка, про нього.
|
|
| |
МаксГ | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я вам можу порадити звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Вона дійсно найкращий дитячий психолог. Нам дуже допомогла. Нормалізувала поведінку дитини і допомогла адаптуватися синові в новому колективі. Я щиро вдячний Тетяні Сергіївні за допомогу.
|
|
| |
ГалинаД | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Нам допомогла врегулювати поведінку дитини і нормалізувати наші стосунки з сином - Гончарова Тетяна Сергіївна. Дуже хороший і грамотний фахівець. Відмінний дитячий психолог. Я вам раджу до неї звернутися.
|
|
| |
НінаЛ | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У мене раптом син став кусатися і бити дітей. Саме з цією проблемою я звернулася до Гончарової Тетяни Сергіївни. Найкращий дитячий психолог, чудовий професіонал. Допомогла підняти самооцінку в дитини, нормалізувала поведінку. Залишилася дуже задоволена результатом роботи Гончарової Тетяни Сергіївни.
|
|
| |
ІванФ | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я вам раджу звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Це дійсно найкращий дитячий психолог. Відмінний фахівець. Допомогла адаптуватися дитині в новому колективі в дитячому садку. Змогла гармонізувати емоційний стан у дитини. Рекомендую!
|
|
| |
ДарьяШ | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Величезна подяка за допомогу Гончаровій Тетяні Сергіївні. Мій син став похмурий і мовчазний. Я звернулася до Гончарової Тетяни Сергіївни по допомогу. Дуже допомогла. Тепер синок мій, став колишнім веселим і хорошим хлопчиком.
|
|
| |
ЛегкаГ | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У мене почалося повне непорозуміння з дитиною. Син перестав мене слухати і став ігнорувати. Я звернулася по допомогу до Гончарової Тетяни Сергіївни. Відмінний фахівець. Допомогла мені вибрати найкращу виховну тактику, для нормалізації ситуації. Допомогла налагодити наші стосунки.
|
|
| |
ВітяО | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Нам дуже допомогла Гончарова Тетяна Сергіївна. Найкращий дитячий психолог. Дуже обізнаний і тямущий фахівець. Прибрала повністю агресію в дитини. Допомогла нам впоратися зі складнощами виховання. Величезна подяка і повага Гончаровій Тетяні Сергіївні.
|
|
| |
ЕдаГ | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я вам рекомендую звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни. Справжній професіонал. Найкращий дитячий психолог. Прибрала у мого сина, сильну гіперактивність. Нормалізувала поведінку та емоційний стан. Залишилася дуже задоволена роботою Гончарової Тетяни Сергіївни.
|
|
| |
ТомаГ | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Будь ласка, напишіть де працює психолог Гончарова Тетяна Сергіївна. Дуже потрібна її допомога. Дитина моя взагалі відмовляється вчитися. Я сама не знаю вже, що робити.
|
|
| |
ЛадкаЯ | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Спасибі всім. Тепер я знаю, що є такий фахівець як Гончарова Тетяна Сергіївна. Будь ласка, напишіть, де приймає психолог і якщо є, то і номер телефону. Ще раз усім велике спасибі за допомогу.
|
|
| |
НінаЛ | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дитячий психолог Гончарова Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і консультує онлайн через месенджери за телефоном - 0987000260.
|
|
| |