Урологи Одеса відгуки
|
|
Cristal | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Урологи Одеса відгуки
Розумію, що занадто багато чого хочу, але я шукаю для чоловіка уролога досвідченого, з великим стажем, але який практикує сучасні методи лікування. Можете підказати, хорошого?
|
|
| |
Карлл | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я рекомендую Колосова Олександра Миколайовича. Був у нього на прийомі Він уважно вислухавши мене і оглянувши призначив мені обстеження за результатами якого і призначив лікування. Лікування було ефективним, спочатку я рідше став прокидатися вночі і через три тижні відновився повністю і ночами більше в туалет не прокидаюся.
|
|
| |
Ангел | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Жодного разу не пошкодувала, що обрала саме Олександра Миколайовича! Лікар із великим серцем. Допоміг не тільки боротися з циститом, а й позбутися його. Тепер і чоловіка обстежуватися відправляю тільки до нього! Усе пояснює і розповідає, не ходить навкруги, говорить усе прямо, трохи з гумором. Головне, приводить до результату.
|
|
| |
Флавія | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Можу сказати, що Олександр Миколайович чудовий лікар. Лікування, яке він призначив, дало швидкий результат, одужала всього за тиждень. Зараз зі здоров'ям повний порядок.
|
|
| |
Йося | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Записався на прийом до уролога Колосова Олександра Миколайовича. Напевно, це було одне з найпозитивніших медичних обстежень за все моє життя. Лікар дуже солідна, грамотна людина. Видно, що досвіду в нього багато. Сам огляд пройшов швидко і без жодних неприємних моментів. Прописав мені ліки, приймаю, допомагає з моєю проблемою. Таких людей я дуже поважаю!
|
|
| |
ФомаІванов | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дуже сподобався уролог Колосов Олександр Миколайович, тому що відразу призначив обстеження, тільки за результатом призначили лікування. Лікування виявилося ефективним, більше не відчуваю проблем зі здоров'ям
|
|
| |
Зефір | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Тільки завдяки Колосову Олександру Миколайовичу вдалося позбутися простатиту, який напрочуд виліз у моєму такому молодому віці.
|
|
| |
Аркадій1997 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Спостерігаюся в Олександра Миколайовича більше 3-х років. ВІН - великий професіонал, своєї справи! Правильно поставив діагноз, призначив ефективне лікування, всім рекомендую!
|
|
| |
ФомаІванов | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Справжній професіонал. Робота на стійкий, тривалий результат. Тільки необхідні дослідження.
|
|
| |
Фіма | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Скажіть, а можете дати контакти Колосова Олександра?
|
|
| |
Ангел | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Так, тримайте 0967424737 і не хворійте.
|
|
| |