ЛОР Одеса Таїрове
|
|
Gala37 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| ЛОР Одеса Таїрове
Добрий день! У чоловіка гайморит. Останнім часом загострився. На тлі цього дуже сильні головні болі. Порадьте хорошого ЛОР-лікаря в Одесі на Таїрова? Дивитися, як він мучиться, вже сил немає.
|
|
| |
Федір | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Рекомендую вам Гурську Тамару, вона - прекрасний фахівець і людина. З якою бідою б не звертався - завжди допомагає. Побільше б таких чудових лікарів!
|
|
| |
Ельдар | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Відмінний ЛОР - Тамара Гурська! Я до неї прийшов на початку тижня, розповів про свою ситуацію, лікарка провела огляд, призначила мені тільки необхідні дослідження. Коли я їх пройшов, мені поставили точний діагноз і виписали препарати. Уже до кінця тижня я був повністю здоровий. Я не сподівався на таке швидке одужання, тому дуже радий, що все закінчилося так скоро. Усім буду рекомендувати Тамару Валеріївну, адже вона чудовий фахівець.
|
|
| |
Тома45 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| До Гурської Тамари я зверталася двічі. Вона дуже хороший фахівець. Слухає уважно, немає відсутнього погляду. Завжди зацікавлена в тому, щоб вилікувати і допомогти. Поки не докопається до точного діагнозу, не заспокоїться. Під час огляду завжди тактовна і ввічлива. Ставить діагноз і призначає лікування. Лікування допомагало. Горло переставало боліти протягом кількох днів. Не знаю, як до інших, але до мене не всі фахівці ставилися так ввічливо і з розумінням. Рекомендую!
|
|
| |
РозаліяВелика | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Після безрезультатного двотижневого лікування, прописаного лікарем Андрєєвим, звернулася до Тамари Гурської. Сподобалося, що вона детально й доступно пояснила, які процеси відбуваються в пазухах, яким чином відбуватиметься лікування. Через тиждень стан помітно покращився. Тамара Валеріївна - чудовий лікар, професіонал у своїй справі.
|
|
| |
Фотина25 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Гурська Тамара - справжній професіонал своєї справи! Вирішила проблему, з якою я мучилася протягом 3 років. Безмірно вдячна їй за кваліфіковане лікування і вам рекомендую!
|
|
| |
Jaromir | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Обійшов багато ЛОР-лікарів - Оробець І.С., Андрєєва О.В., Сенька О.І., Тагунову І.К., тільки після призначень Тамари Гурської, лікування виявилося успішним, тому можу її сміливо рекомендувати!
|
|
| |
Спиридон | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Хочу поцікавитися, як можна потрапити на прийом до лікаря Гурської?
|
|
| |
Фотина25 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Записатися на прийом можете через адміністратора клініки Наталію - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Аліхан | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Якщо ви шукаєте ЛОРа, який вас вислухає і надасть найкраще лікування, Тамара Валеріївна - ваш вибір. Її турбота про пацієнтів на найвищому рівні.
|
|
| |
Тома45 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| З Тамарою Валеріївною я нарешті знайшов надійного лікаря. Її діагностичні навички та увага до деталей говорять самі за себе.
|
|
| |
Карлл | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Рідкісне поєднання професіоналізму, вміння аналізувати і людського, співчутливого ставлення! Рекомендую, від душі Тамару Гурську.
|
|
| |