Ендокринолог Одеса Таїрове
|
|
Chloe | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ендокринолог Одеса Таїрове
Добрий день! Підкажіть хтось із дам ходив до ендокринолога і якого з питання гормональних збоїв, щитовидки? Набір ваги йде, ПП і спорт, масажі без результату. Спасибі!
|
|
| |
valentine21 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я відвідувала Догонову М.В - допомогла і вам раджу до неї звернутися!
|
|
| |
Наїма | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Дуже хороший і добрий лікар. Спостерігаюся у неї не так давно, але враження про неї найкращі. Зайвих аналізів не призначає. Приємна й уважна жінка. Побільше б таких лікарів нашій медицині.
|
|
| |
5Мила5 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Звернулася за призначенням гормонів. Доктор Догонова - суперпрофесіонал. Розбір ситуації доскональний, за підсумком прийому - без медикаментозного лікування, але з усілякою підтримкою і увагою до свого організму!
|
|
| |
Guzel | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Повністю згодна з усіма позитивними відгуками про Марію Догонову. Чудовий лікар, вона відповіла на всі мої запитання, уважно оглянула, вивчила аналізи. Так само хочеться відзначити дуже доброзичливе ставлення до пацієнтів і бажання допомогти.
|
|
| |
Ayrat | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Відмінний лікар! Приємна жінка, грамотний фахівець! Пояснює все по поличках. Прийшла за рекомендацією інших пацієнтів і не помилилася. Буду рекомендувати тільки цього лікаря!
|
|
| |
Solnyshko57 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Була сама на прийомі у лікаря Догонової М.В.. І дуже їй вдячна, грамотний лікар, червоною лінією підкреслити можна - доброзичливість, максимум уваги до всього, що хвилює людину, яка звернулася до неї, уважне вивчення всіх аналізів, індивідуальний підхід і підбір лікування.
|
|
| |
Mariko | Повідомлення # 8 |
Майор
| Марія Володимирівна просто класна як людина і лікар! Профі у своїй галузі - однозначно!
|
|
| |
Nino0o | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Лікар мені дуже подобається. Лікуюся в неї. Після пологів відновилися ендокринологічні проблеми. Дуже комфортно спілкуватися. На всі запитання відповідає. Є з ким порівнювати. Рекомендую.
|
|
| |
Collapse | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Відмінний ендокринолог Догонова! Мені вона сподобалася не тільки як фахівець, яка одразу змогла зрозуміти в чому причина моєї недуги та призначити дієве лікування, а й як людина, що доброзичливо та позитивно налаштована до своїх пацієнтів.
|
|
| |
Xsantox | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Добрий вечір! Є можливість записатися до Марії Володимирівни на прийом і як?
|
|
| |
Наїма | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88 - телефонуйте і записуйтеся.
|
|
| |
Ільнур | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Була на прийомі у цього лікаря. Дуже сподобалося. Пояснила все доступною мовою, призначила адекватне лікування і необхідні аналізи без розводів. Рекомендую.
|
|
| |