Уролог хірург Одеса
|
|
Igor2001 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Уролог хірург Одеса
Добрий день! Потрібно робити операцію з урології. Можете мені порадити до кого краще звернутися з цим питанням.
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Раджу вам найкращого лікаря в місті - це Колосов О.М., дуже рекомендую до нього звернутися.
|
|
| |
Ruslan78 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Блискучий лікар Колосов! Рекомендую всім! Дуже грамотний, ввічливий, уважний! На мій погляд, розумний лікар! По-справжньому талановитий!
|
|
| |
Allright | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Ідіть до Олександра Колосова і не замислюйтеся, що вам не допоможуть. Дуже чуйний, уважний і професійний лікар.
|
|
| |
Kover59 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Олександр Миколайович Колосов - дуже хороший лікар! Чуйний, уважний, дуже грамотний фахівець! У мене тільки позитивні емоції, які не можу передати словами!
|
|
| |
Max_6 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Дуже хороший лікар Колосов. Був моїм лікуючим лікарем. Побільше б таких лікарів від Бога.
|
|
| |
Ed1k | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Дуже рекомендую цього лікаря! Страждала на хронічний цистит тривалий час! Після обстеження і проведеного лікування забула про ці неприємні симптоми, що заважають жити! Зітхнула вільно, бо налагодилося і статеве життя! Дотримуватимуся всіх його рекомендацій і далі! Життя налагоджується!
|
|
| |
Zakhar | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Я вже кілька разів був у Колосова Олександра Миколайовича і можу відзначити його чудове ставлення до мене, як до пацієнта. Він професіонал. Призначене ним лікування мені вже допомогло.
|
|
| |
AnNna | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Можна дізнатися контактні дані цього фахівця?
|
|
| |
Darwin | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Малиновська лікарня №10, записуєтеся до Колосова Олександра 0967424737 і ваше питання вирішено!
|
|
| |
Collapse | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Пройшов лікування у Колосова О.М., результат чудовий!
|
|
| |