Найкращі одеські андрологи
|
|
Krokodil1 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі одеські андрологи
Доброго ранку! Підкажіть обізнаного андролога, який може безсумнівно допомогти зцілитися, а не призвести до серйозних ускладнень. Не терпиться почути про тих фахівців, у яких ви лікувалися або знаєте за відгуками родичів і друзів.
|
|
| |
romanovich | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені цікаво дізнатися про такого фахівця, а то я ще в пошуку. Якщо ви стикалися з таким лікарем, дайте пораду, до кого краще звернутися, щоб домогтися позитивного ефекту.
|
|
| |
Айлін | Повідомлення # 3 |
Майор
| Я з чоловіком довго в пошуку розумного лікаря. Якщо хтось лікувався у такого професіонала, дайте рекомендації до кого краще звертатися.
|
|
| |
Бєляєва1993 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| А я знайшла такого уролога-андролога - це Колосов Олександр Миколайович, чудовий лікар, єдиний у своєму напрямку. Мені допоміг вилікувати чоловіче безпліддя. Можу його вам рекомендувати!
|
|
| |
Ясміна | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| А я знайшла допомогу в особі Колосова Олександра, він зміг на основі моїх досліджень призначити точне лікування, яке призвело до хорошого ефекту!
|
|
| |
Христина20 | Повідомлення # 6 |
Майор
| Так, вірно, я дуже зобов'язана Колосову Олександру, він єдиний у місті, який реально допоміг мені вилікувати уретрит.
|
|
| |
Волкова | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я дуже захоплена прийомом Колосова Олександра, це досвідчений професіонал. Він ґрунтовно знає свою роботу. Раджу його всім, хто хоче вилікуватися.
|
|
| |
Guzel | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Я хочу потрапити на прийом до Колосова Олександра, вкажіть його дані?
|
|
| |
МарьяКо | Повідомлення # 9 |
Майор
| Олександр Миколайович Колосов працює в міській лікарні №10 на Малиновського 61, контактний телефон - 0967424737.
|
|
| |
Allright | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Дуже доброзичливий і грамотний лікар. Роз'яснює необхідність обстеження і призначень. Видно, що займається улюбленою справою, знаходить підхід до кожного пацієнта, не нав'язує непотрібних, дорогих методик, як в інших лікарнях.
|
|
| |
Daniyar1991 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Бажання вникнути в проблему і вирішити її. Призначення все по справі, нічого зайвого і тільки для вирішення проблеми без шкоди для організму.
|
|
| |
Акакій | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Чисту правду сказали, що Колосов Олександр Миколайович найдосвідченіший лікар в Одесі, знаю на власному досвіді.
|
|
| |
Алісія25 | Повідомлення # 13 |
Майор
| Вдячна за чудові поради.
|
|
| |