Катерина Валеріївна Кузьмінова відгуки
|
|
CryX7 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Катерина Валеріївна Кузьмінова відгуки
Здраствуйте! Цікавить дієтологиня Кузьмінова Катерина Валеріївна. Які відомості про неї ви знаєте? Чи змогла вона допомогти вирішити вашу проблему? Які коментарі можете залишити про цього лікаря?
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Дуже грамотний фахівець! Онлайн-консультацію провела зрозуміло і простою мовою розповіла, як важливо правильно харчуватися. Дуже швидко склала для мене раціон харчування з 7 варіантів меню. Результат відчула вже через два тижні. Фахівця рекомендую!
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Відмінний результат - мінус 4 кг за 3 тижні! І це з урахуванням того, що голодною я жодного разу не сиділа і не завжди виходило дотримуватися запропонованого раціону. Ніяких виснажливих дієт! Усі страви з Книги рецептів, мало того, що смачні, дуже прості в приготуванні, так ще й займають мінімум часу. Ніколи б не подумала, що процес схуднення може бути таким приємним
|
|
| |
Айнур | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Допомогла розібратися в джерелі моїх проблем із вагою. Тепер бачу те, що не могла зрозуміти тривалий час. Рекомендую!
|
|
| |
Gaa14 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Відмінний фахівець. Володіє різними методиками, швидко виходить на витоки проблеми. Реальний ефект.
|
|
| |
Етель | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Катерина - чудовий фахівець! За 3 тижні - 6 кг, харчуюся за її рекомендаціями, ніколи б не подумала, що полюблю овочі в такій кількості! Допомагає не тільки щодо харчування, а й психологічно. Загалом, дуже рекомендую до неї звертатися!
|
|
| |
Mariana1989 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Катерина допомогла мені позбутися 11 кг за 2 місяці. Допомогла з розбором аналізів і з усіма моїми ендокринними проблемами, склала раціон і взагалі змінила моє ставлення до харчування і до себе. Прекрасний фахівець і чудова людина!
|
|
| |
Iren4 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Катерина, прекрасний фахівець. Програмою дуже задоволена!!! Раніше не затримувалася на дієтах більше 2 тижнів. Зараз минуло 1.5 місяця і мені комфортно, вага йде. Раджу!
|
|
| |
lubovvv | Повідомлення # 9 |
Майор
| Підсумок моєї роботи з Катериною -6кг за 1,5 місяця спільної роботи. Покращилося самопочуття, стало більше сил та енергії. Результатом я дуже задоволена!
|
|
| |
romanovich | Повідомлення # 10 |
Майор
| Катерина доступно донесла свою концепцію харчування, під час використання якої дивовижним чином харчуюся не просто смачно й корисно, а й знижую поступово вагу, що не може не тішити. Співпрацювати з нею дуже пізнавально і корисно для здоров'я, рекомендую!
|
|
| |
Vska25 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Зацікавила ця дієтологиня, залиште її контакти.
|
|
| |
Mariana1989 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Дієтолог Катерина Кузьмінова приймає в клініці Доктор Благо Плюс на Д. Донського 2а/7, також консультує онлайн. Донського 2а/7, також консультує онлайн, зв'язатися з нею можете за телефоном - 0931536900.
|
|
| |
Рікарда | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Прекрасна дієтологиня, все доступно пояснює, з нею легко досягти результату. Рекомендую!
|
|
| |