Олеся Василівна Колосова Одеса відгуки
|
|
Івга | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Олеся Василівна Колосова Одеса відгуки
Дівчата! Цікавить ваша думка про гінеколога з МКЛ №10 Колосову Олесю Василівну. Поділіться своїм враженням про цього лікаря.
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Звернулася зі своєю проблемою до Олесі Василівни за рекомендаціями. І не помилилася. Дуже чуйний, доброзичливий і чуйний лікар! Дійсно лікар з великої літери.
|
|
| |
Лапуля | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Олеся Василівна Колосова дуже грамотний і кваліфікований фахівець. Все завжди доступно пояснює, відповість на всі запитання. Тільки її лікування мені дуже допомогло, тепер постійно у неї спостерігаюся, як людина вона просто чудова! Усім раджу! Побільше б таких лікарів! Напевно, вона дуже любить свою роботу і це відразу відчувається!
|
|
| |
QuinnAnna | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Олеся Колосова - природжений лікар. Вона професіонал своєї справи. Проста, добра, душевна, після неї до іншого лікаря не підеш. Її посмішка надовго запам'ятається. Такі лікарі зараз рідкість.
|
|
| |
Наталія | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Лікар за покликанням! Одразу визначила причину моїх довгих мук, направила в стаціонар. Кілька лікарів за 3 роки не призначили адекватного лікування. Лікарів такого рівня на руках носити треба. Дуже чуйна, інтелігентна жінка.
|
|
| |
Ярана | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дуже довго шукала хорошого гінеколога, який допоможе вирішити мою проблему! Ура, я його знайшла. Молода, розумна, чуйна, чуйна, чуйна, акуратна, розуміюча. Олеся Василівна вислухала мої скарги, призначила правильне лікування! Головне для пацієнта, це вилікуватися!
|
|
| |
Irada | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Звернулася до Олесі Василівни з кандидозом. Лікар розташувала до себе з перших хвилин. Скрупульозний збір анамнезу, уважно вислухала всі алергічні реакції та підібрала оптимальну схему лікування. У майбутньому тільки до гінеколога Колосової! Відмінний фахівець! Рекомендую!
|
|
| |
Павла789 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Найкращий гінеколог! Просто обожнюю всією душею Олесю Василівну. Дуже акуратно і ніжно оглядає, а для мене це дуже важливо. Я пацієнтка-паніка, а Олеся Василівна завжди знайде слова, щоб моя паніка зійшла нанівець, за що я ціную цього лікаря і поважаю! Дуже чітко ставить діагнози, нічого зайвого не придумає. Чітко і по справі.
|
|
| |
Кая | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Близько півтора року спостерігаюся у Колосової Олесі Василівни. Вона фахівець своєї справи. Допомогла знайти "корінь" моєї проблеми. Усе пояснила, підібрала правильну тактику лікування.
|
|
| |
Angelica | Повідомлення # 10 |
Полковник
| Прийшла до Олесі Василівни після невдалого лікування в іншого гінеколога. Призначила логічне і правильне лікування, виходячи з мого діагнозу, все чітко обґрунтувала, розповіла і провела огляд. Зараз я перебуваю в процесі лікування, і я вже відчуваю поліпшення, зменшення болю, настрій змінюється на краще. Рекомендую цього лікаря!
|
|
| |
Кирила | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Підкажіть, як можна записатися до Олесі Василівни.
|
|
| |
QuinnAnna | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Телефонуйте їй на особистий номер телефону і домовляйтеся - 380966717563.
|
|
| |
Мекаела | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Відмінний професіонал своєї справи! Усім рекомендую, рідко зустрінеш таких фахівців.
|
|
| |