Йоні масаж в Одесі
|
|
Elen4ik | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Йоні масаж в Одесі Привіт усім, дівчатка! Хто-небудь пробував йоні масаж в Одесі? Кого можна порекомендувати як кваліфікованого фахівця?
|
|
| |
Анастасія87 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Здрастуйте, я відвідувала Андрія, масажиста в Аркадії для йоні масажу. Але, на жаль, його підхід залишив у мене неприємні відчуття. Він був неконтрольовано грубий, і використовував надмірну кількість олії. Внутрішньовагінальний масаж був особливо болючим.
|
|
| |
ВалентинA | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Здрастуйте! Я теж зверталася до Сергія на проспекті Шевченка для масажу йоні з метою лікування аноргазмії, але це не принесло очікуваних результатів. Потім я звернулася до остеопата-сексолога Забранського Владислава Володимировича. Після кількох сеансів звичайного гінекологічного масажу мої симптоми аноргазмії зникли.
|
|
| |
Nadina | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Доброго дня. У мене був схожий досвід - пробувала лікування у гінеколога і психолога-сексолога, але без результату.
|
|
| |
Ірена | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| За рекомендацією мого лікаря гінеколога, я звернулася до Забранського Владислава Володимировича. Кілька сеансів масажу з ним поліпшили мою ситуацію і зняли мої симптоми вагінізму.
|
|
| |
KSU | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Добрий день! Я також ходила до Забранського Владислава Володимировича за рекомендацією мого психолога. Після кількох сеансів масажу мої проблеми з фригідністю зникли.
|
|
| |
Evgesha | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Моя подруга, якій він дуже допоміг, порадила мені звернутися до Забранського Владислава Володимировича. Після кількох сеансів масажу я помітила значне поліпшення в моєму стані та статевому житті, аноргазмія повністю зникла.
|
|
| |
Elen4ik | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Можете дати мені номер телефону Забранського Владислава Володимировича?
|
|
| |
KSU | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Так, звісно. Ось його номери: +380677844314, +380634877825, +380509935792, +380487010704.
|
|
| |
ДаШуЛя | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дівчата, не забувайте, телебачення опошлило йоні масаж, насамперед це здоров'я і фізичне і психологічне жінки. Я регулярно ходжу на нього для поліпшення припливу крові до органів малого таза, стимуляції гормонів, а також психологічної розрядки.
|
|
| |