Урологи Одеси відгуки
|
|
Пітт | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Урологи Одеси відгуки
Проживаю в Одесі і відчуваю крайні труднощі зі знаходженням хорошого уролога! Скільки ходив - на консультації жоден не запропонував здати аналіз соку простати або бак посів чи спермограму... Просто ставлять діагноз і все! Допоможіть, будь ласка, якщо можете!
|
|
| |
Вардан | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я звертався до лікаря Колосова з такою дуже делікатною проблемою, як часте і болісне сечовипускання. Він мене обстежив, виявилося, що це було пов'язано з нирками, у мене загострився пієлоніфрит. Лікування, яке мені Олександр Миколайович призначив, виявилося безумовно ефективним. Через три тижні всі мої аналізи в нормі, почуваюся добре, дуже задоволений. Хороший фахівець. Відразу видно, що досвідчений.
|
|
| |
Avdeev | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я вже понад п'ять років перебуваю під наглядом чудового лікаря Колосова О.М. Він дуже чуйний, уважний, добросердий, чуйний лікар. Настійно його рекомендую!
|
|
| |
Chloe | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Хороший лікар, вдячний за якісне лікування, проходив курс лікування в 2019 р. Зараз все в нормі. професіонал з великої літери.
|
|
| |
Basil1402 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Чудовий фахівець і людина!!! Майстер своєї справи! Після обрізання залишилися залишкові явища, з якими мене хірурги стали направляти на операцію з різними діагнозами, аж до пухлини. Звернулися за консультацією до Олександра Миколайовича - вирішив проблему протягом 10 хвилин, прибрав усе акуратно, без будь-яких операцій!!!
|
|
| |
Bishop | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Розумного лікаря зараз складно знайти, я дуже довго мотався різними лікарнями і лікарями, постійно чув відмовки, і ніхто не міг зрозуміти, що зі мною і в чому проблема. То один діагноз, то інший, то третій. У підсумку Колосов О.М. - єдиний, хто реально зміг мені допомогти і виявив справжню проблему, а найголовніше мені допомагає лікування.
|
|
| |
Алюся | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Олександр Миколайович дуже сподобався у своєму професіоналізмі та уважності. Дуже порадувала його не байдужість. Якісно провів обстеження, УЗД, розповів шляхи вирішення моєї проблеми. Ходила вже до нього двічі, обов'язково відвідуватиму ще, якщо буде така потреба.
|
|
| |
Арсенія | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Була у лікаря з проблемою, яку сама змогла насилу пояснити, оскільки зіткнулася вперше. На тлі стресу мене наздогнала проблема гіперактивного сечового міхура. Однак це не завадило Олександру Миколайовичу зрозуміти причину і підібрати ефективне лікування, яке, своєю чергою, спрацювало, і я, нарешті, змогла нормально спати і жити.
|
|
| |
Спиридон | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Відмінний, приємний і найголовніше - компетентний лікар. Вибирав лікаря довго і не пошкодував. Все докладно пояснює, роз'яснює, немає завдання продавати щось. Рекомендую звернутися до Колосова Олександра Миколайовича, ось його контактний номер 0967424737.
|
|
| |
Павла789 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Спостерігаюся у Колосова Олександра понад два роки. Високопрофесійний, уважний і що важливо - тактовний лікар.
|
|
| |
Цефас | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Звернувся до Колосова О.М. після довгих ходінь по декількох фахівцях, ніхто ніяких притомних рекомендацій не давав, була травма. Він єдиний, який зміг мені допомогти. Рекомендую!
|
|
| |