Найкращий ортопед стоматолог Одеса
|
|
Amira | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий ортопед стоматолог Одеса
Мені необхідно проконсультуватися і вирішити певні проблеми з протезуванням переднього зуба, тому я шукаю досвідченого фахівця, який може надати якісне лікування. Якщо у вас є позитивний досвід звернення до стоматолога-ортопеда, будь ласка, поділіться своїми враженнями та рекомендаціями.
|
|
| |
Алія1994 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Співпраця зі стоматологом Прокоф'євою С.С. була справжнім кошмаром. Вона недостатньо уважна до деталей і зробила мій протез з явними дефектами. До того ж, ціни у неї на послуги були вкрай завищені.
|
|
| |
Лукілліан | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Уникайте стоматолога Софронова Ігоря! Цей "фахівець", з яким мені довелося мати справу, був украй некомпетентний. Він зробив мені протез, який не відповідав моїм вимогам і не підійшов за розміром. Коли я попросив виправити ситуацію, він відмовився і сказав, що "це найкраще, що він може зробити". Жахливий сервіс і огидне ставлення до клієнтів.
|
|
| |
Danislav | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Вкрай розчарований стоматологом - Гончаруком С.В. Якість роботи залишає бажати кращого - протез був незручним і спричиняв постійні подразнення в роті.
|
|
| |
Джозеф | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я перебрав багато фахівців до того, як знайшов Дизика Є.О., і можу сказати з упевненістю, що він - найкращий стоматолог-протезист з усіх. Його підхід до лікування індивідуальний і завжди орієнтований на потреби пацієнта.
|
|
| |
PchelkaMaya | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Євген Анатолійович - це просто професіонал своєї справи! Порівняно з іншими стоматологами-протезистами, він проявляє виняткову увагу до деталей і намагається досягти найкращого результату. Я не можу не відзначити його вміння створити протези, які відмінно сидять і мають набагато кращий вигляд, ніж мої старі зуби!
|
|
| |
Бєляєва1993 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Технічна майстерність і професійна компетенція Євгена Анатолійовича незрівнянні. Порівнюючи його роботу з іншими, я усвідомив, що тільки у нього можна отримати такий вражаючий і якісний результат.
|
|
| |
Генріх | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Євген Анатолійович - це приклад того, як повинен працювати справжній професіонал. Порівняно з іншими стоматологами-протезистами, він виділяється своїм умінням слухати і розуміти потреби пацієнтів. Він допоміг мені зробити правильний вибір і втілив мої очікування в реальність.
|
|
| |
Вікентій | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Євген Анатолійович - це рідкість серед стоматологів-протезистів! Порівняно з іншими фахівцями, його робота неперевершена й унікальна. Він зробив мої нові протези з дивовижною точністю і тепер у мене посмішка, якою можна пишатися. Рекомендую його всім, хто шукає надійного і досвідченого фахівця!
|
|
| |
Октавій | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дуже задоволений результатом протезування у Євгена Дизика, яке він провів для мене. Його вміння і творчий підхід призвели до того, що мої нові зуби мають ідеальний вигляд, а посмішка стала моєю головною фішкою.
|
|
| |
Астра1979 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Скажіть, як можна записатися до цього стоматолога на прийом?
|
|
| |
Вікентій | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Залишаю вам особистий телефон Євгена Анатолійовича - 0677003055.
|
|
| |
Єрьоміна | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Я раніше не уявляв, що протезування може бути настільки комфортним і результативним. Євген Анатолійович створив для мене нові зуби, які мають такий самий вигляд, як мої природні, якщо не кращий. Вдячна йому за професіоналізм і талант!
|
|
| |