Хороший дерматолог Одеса
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший дерматолог Одеса
Усім доброго дня, мені треба знайти дерматолога. Дайте рекомендації чудових лікарів куди звернутися за діагнозу дерматоз? Треба контактні дані грамотного фахівця, ґрунтуючись на особистому досвіді або відгуках своїх близьких і знайомих.
|
|
| |
Elizabeth | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| У нас у місті не змогла знайти правильного лікаря. За варіанту люди на форумі порекомендують піду на прийом.
|
|
| |
Ростислава | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Можу з попереднім форумчанином заперечити, зустрічала тямущу дерматологиню Дмитренко О.М., яка точно найграмотніша в цій сфері і до неї раджу приходити без остраху за своє здоров'я.
|
|
| |
Калачова | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Лікар із золотими руками - не перестану це говорити! Мені дуже сподобався цей лікар! Уважний і знає свою справу. Сподобалося, що лікування було комплексним і спрямованим на оздоровлення організму загалом До такого лікаря завжди йдеш на прийом із великим задоволенням.
|
|
| |
lubovvv | Повідомлення # 5 |
Майор
| Грамотний і компетентний фахівець, завжди уважна! З цим лікарем виявилося все по-іншому: увага до пацієнта, бажання допомогти і все це протягом усього мого лікування. Я не вперше звертаюся до неї по допомогу, і завжди прекрасний результат після призначеного нею лікування. Спостерігаюся вже півроку і рада, що знайшла такого прекрасного лікаря.
|
|
| |
Зоня | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Дуже хороший фахівець. До цього зверталася до різних дерматологів, скрізь платила гроші, але результату не було. Лікування провела якісне та професійне. Радити можу тільки Аллу Михайлівну.
|
|
| |
Вишенька | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Алла Михайлівна відразу поставила правильний діагноз, на відміну від інших дерматологів. Доктор Дмитренко найкращий фахівець у нашому місті, з величезною кількістю успішно вилікуваних людей. Можу порекомендувати, що лікар високої кваліфікації, чуйна й уважна до чужих проблем.
|
|
| |
Листик | Повідомлення # 8 |
Полковник
| Дуже хороший фахівець. Уважна, розв'язує проблему, лікування на вищому рівні, душевна дуже, найкраща лікарка Однсси.
|
|
| |
Filinn | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Я хочу вам написати, що Алла Михайлівна найкращий лікар.
|
|
| |
крейзі | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Форумчани! Дайте, будь ласка, як можна записатися до цього фахівця?
|
|
| |
Розалія70 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Дерматолог Дмитренко Алла Михайлівна, клініка "Про Медікал Гарант" Обсерваторний провулок, 2/6, контактний телефон 0679049003
|
|
| |
8Ulyana | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Правду розповіли, що Дмитренко Алла Михайлівна - найкращий фахівець у місті, знаю з особистого досвіду. У цій спеціалізації, крім неї, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Клава20 | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Спасибі, за відгуки, до найкращого фахівця в місті.
|
|
| |