Імплантолог стоматолог Одеса
|
|
КсеніяЯ | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Імплантолог стоматолог Одеса
Вітаю! Я шукаю досвідченого стоматолога-імплантолога для процедури імплантації зуба і хотів би попросити ваших рекомендацій. Хтось із вас звертався до стоматологів, які спеціалізуються на імплантації, і може порекомендувати хорошого фахівця?
|
|
| |
shevchuk5 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я звернувся до Євгена Анатолійовича Дизика для імплантації зуба, і результат просто приголомшливий! На відміну від стоматолога Войнаровського, у нього професійний підхід і увага до деталей.
|
|
| |
Всеслава | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Євген Анатолійович дійсно досвідчений фахівець. У мене були проблеми з іншими стоматологами, але він оперативно розв'язав мої проблеми з імплантацією і дав цінні рекомендації щодо догляду.
|
|
| |
Альбіна125 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Роботою Євгена Анатолійовича задоволений на 100%! Він набагато кращий, ніж інші стоматологи, з якими мені довелося спілкуватися. Рекомендую його всім!
|
|
| |
малвіна | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я багаторазово звертався до різних стоматологів, і тільки Євген Анатолійович зрозумів мої проблеми і запропонував оптимальне рішення. Він точно найкращий у своїй галузі!
|
|
| |
Poplavskaya | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Порівнюючи з іншими стоматологами, у Євгена Анатолійовича дійсно високий рівень професіоналізму. Він встановлює імпланти акуратно і безболісно.
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Євген Анатолійович - справжній професіонал! Результат його роботи перевершив усі мої очікування. Більше не боюся звертатися до стоматолога!
|
|
| |
Ed1k | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Мені довелося звернутися до кількох стоматологів, перш ніж знайти Євгена Анатолійовича. Він вирізняється чуйним ставленням і високим професіоналізмом.
|
|
| |
Констанція | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Євген Анатолійович - це знахідка для тих, хто шукає якісне лікування. Після його роботи забув про болі та дискомфорт, які відчував у інших стоматологів.
|
|
| |
Elmira9832 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Порівнюючи досвід із Євгеном Анатолійовичем та іншими стоматологами, можу сказати, що тільки в нього я почувався впевнено і спокійно під час лікування.
|
|
| |
Афрадита | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Форумчани, розкажіть як потрапити до Дизика Є.О.
|
|
| |
Elmira9832 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Даю вам особистий телефон - 0677003055, телефонуйте і домовляйтеся. Приймає в клініці Тріодент.
|
|
| |
Клариса78 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Євген Анатолійович - найкращий стоматолог із тих, до кого я зверталася. Його професіоналізм і чуйність дають змогу справлятися з будь-якими проблемами зубів.
|
|
| |