Владислав Володимирович Забранський Одеса відгуки
|
|
Zakhar | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Владислав Володимирович Забранський Одеса відгуки
Вітаю! Цікавить мануальний терапевт Забранський Владислав Володимирович. Яку інформацію про нього можете надати? Вирішив він ваше питання? Які будуть ваші рекомендації про цього фахівця?
|
|
| |
Shwez | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| До Владислава Володимировича звернувся після того, як тривале відвідування та лікування в міській поліклініці не дало жодних видимих результатів. Мою проблему не могли вирішити протягом півроку. Виявилося, що і діагноз не могли поставити правильний, у мене була міжхребцева грижа. За підсумком проблема була вирішена протягом кількох сеансів. Приємно, що є молоді фахівці, які розбираються у своїй роботі краще, ніж лікарі з багаторічним досвідом.
|
|
| |
ЗуєвАндрій | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Чудовий, уважний, і головне, небайдужий лікар із великої літери! Допоміг і допомагає. Ходжу, живу і працюю завдяки йому.
|
|
| |
ВоваСтоянов | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Дуже уважний, доброзичливий фахівець. У мене був болісний біль у плечі. Допоміг вирішити цю проблему. Був в іншого фахівця, бо до Владислава потрапити складно, той фахівець робить дуже боляче. Наступного ранку було буквально неможливо дихати, такий сильний тиск. Владислав же акуратний і ефективний.
|
|
| |
Cristal | Повідомлення # 5 |
Майор
| Ходжу до Владислава Володимировича не перший рік. У мене 4 міжхребцеві грижі. Куди тільки не звертався і не ходив, техніки у всіх різні: хтось смикає, аж зірки в голові стріляють, тут усе акуратно, з особливою увагою. Рекомендую!
|
|
| |
kretto | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Владислав Володимирович допоміг мені подолати сором і негативні емоції, пов'язані з сексуальністю. Його поради та стратегії були надзвичайно корисними для мого особистого життя. Він професіонал у своїй галузі і мені пощастило працювати з ним.
|
|
| |
Карлосон | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Владислав Володимирович - прекрасний лікар! Я ще не закінчила свій курс лікування і тільки в середині шляху до життя без болю в спині, але я вже в захваті від індивідуального підходу, дуже уважного ставлення і найголовніше - від результатів. Моя шия не поверталася вліво півроку! І я вже звикла жити з відчуттям цього дискомфорту і болю. Але Владислав Володимирович вирішив цю проблему за курс сеансів! Однозначно можу рекомендувати лікаря.
|
|
| |
Gala37 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Є дуже важливий момент, який я змогла отримати на мануальній терапії у Владислава Володимировича, це індивідуальний підхід, коли техніка і ступінь впливу підбирається чітко під тебе, бо саме це багато в чому і визначає майстерність! У ньому дійсно відчувається обдарованість і відданість до своєї справи.
|
|
| |
Kazakova | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Завдяки Владиславу Володимировичу я відчула значне полегшення в спині, стала набагато краще себе почувати! Рекомендую всім!
|
|
| |
Tapclat | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Владислав Володимирович - хоч і молодий, але дуже грамотний лікар. Одразу виявив основну проблему і причину болю в спині, після кожного мануального масажу йду без болю і з легкістю! Впевнена, що з таким лікарем вдасться побороти хронічні болі, що виникають через міжхребцеву грижу. Нікому більше не довіряю свою спину.
|
|
| |
Дикон | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Скажіть, як можна потрапити до цього фахівця?
|
|
| |
kretto | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Владислав Володимирович працює в приватному кабінеті на вул. Богдана Хмельницького 49, телефон 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792. Тільки записуйтеся заздалегідь, у нього щільний запис.
|
|
| |
Митька | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Сподобалося те, що головна моя проблема вирішилася. Лікар уважний, працює на результат. Рекомендую!
|
|
| |