Як потрапити в реабілітаційний центр Одеса
|
|
Жорка | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як потрапити в реабілітаційний центр Одеса
Моєму другові потрібно пройти реабілітацію від ігроманії. Потрібен хороший і не дорогий реабілітаційний центр. Якщо ви знаєте такий центр - напишіть. Дякую. Чекаю.
|
|
| |
АлешкаФ | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| У мене була ігроманія. Мені допомогли забути про цю проблему в реабілітаційному центрі Діва. Це найчудовіший центр. У центрі працюють найкращі фахівці. Я став вільною людиною. У мене більше немає залежностей. Я сам контролюю своє життя. Я вам раджу звернутися в реабілітаційний центр Діва.
|
|
| |
МихайлоС | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мені допомогли позбутися алкоголізму в реабілітаційному центрі Діва. Я більше не алкоголік. Я тепер зовсім інша людина і у мене нове життя. Я дуже вдячний усім хлопцям з центру Діва за нове і щасливе життя. Я вам раджу звернутися в реабілітаційний центр Діва.
|
|
| |
ЕмаС | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Моєму чоловікові дуже допомогла реабілітація в реабілітаційному центрі Діва. Він назавжди забув про алкоголізм. Став абсолютно іншою людиною. Впевненою і сильною. Я чесно кажучи навіть не очікувала такого чудового результату. Я вам рекомендую звернутися в реабілітаційний центр Діва.
|
|
| |
МаріяГ | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я проходила реабілітацію в реабілітаційному центрі Діва. Просто чудовий результат. Я повністю забула про алкоголь. Тепер мною більше не керує алкоголь. Я сама керую своїм життям. Я дуже вдячна реабілітаційному центру Діва за нове життя.
|
|
| |
ЛізаС | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Вам потрібно звернутися в реабілітаційний центр Діва. Він дійсно найкращий реабілітаційний центр. Там допомогли мені позбутися ігроманії. Я стала вільною людиною. Я з великою повагою і вдячністю згадую весь колектив реабілітаційного центру Діва.
|
|
| |
ВовкаД | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Моєму другові допомогли в реабілітаційному центрі Діва. Його позбавили від наркоманії. Друг мій став змінюватися на очах на краще. Тепер у нього почалося нове і хороше життя. Відмінний центр. Я вам хочу порадити звернутися за допомогою в реабілітаційний центр Діва.
|
|
| |
ЛінаО | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У мене була ігроманія. Мені допомогли змінити своє життя в реабілітаційному центрі Діва. Дуже красивий і затишний центр. Фахівці працюють першокласні. Я рада, що я звернулася саме в цей реабілітаційний центр. Вам я рекомендую теж звернутися в центр Діва.
|
|
| |
ІнессаФ | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Після того, як пройшла повний курс реабілітації в реабілітаційному центрі Діва, я повністю позбулася алкоголізму. Тепер веду здоровий і активний спосіб життя. Я дуже вдячна психологам центру Діва за нове і щасливе життя. Спасибі хлопці.
|
|
| |
ЕляТ | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я знаю точно, що реабілітаційний центр Діва працює на благодійній основі, центр існує завдяки добровільним пожертвам. Мені допомогли забути про ігроманію, в реабілітаційному центрі Діва. Тепер я сама контролюю своє життя. Вам потрібно звернутися в реабілітаційний центр Діва. Вам там допоможуть.
|
|
| |
АлексД | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Хочу відправити на реабілітацію свою сестру. У неї ігроманія. Упевнений, що їй зможуть допомогти в реабілітаційному центрі Діва. Вас прошу написати адресу реабілітаційного центру Діва. Дякую заздалегідь.
|
|
| |
Жорка | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Усім спасибі за поради. Звісно ми звернемося по допомогу до реабілітаційного центру Діва. Прошу вас написати номер телефону та адресу реабілітаційного центру Діва. Ще раз хочу сказати всім велике спасибі.
|
|
| |
ЕляТ | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Хочу всім нагадати, що реабілітаційний центр Діва працює на благодійній основі. Центр знаходиться в місті Одесі на вулиці Відважних 1\6. Телефон 0976800008. Директор центру - Ігор Коваленко.
|
|
| |