Фендюра Марія Олегівна Одеса відгуки
|
|
АнгелоК | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Фендюра Марія Олегівна Одеса відгуки
Після значних життєвих труднощів, смерті матері, розлучення і втрати роботи почалися неврози, панічні атаки, сильні спазми. Лікар невролог, який мене практично повернув до життя, порекомендував звернутися до психолога Фендюри Марії Олегівни, каже, вона найкраща в Одесі. Які є про неї відгуки? Хороший психолог?
|
|
| |
Otto | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
| Ну, якщо Вам порекомендували цього психолога, значить, щонайменше, у неї є досвід у розв'язанні цих проблем.
|
|
| |
OlgaVelika | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| Теж зверталася до Марії Олегівни за рекомендацією від лікаря. Дуже грамотна і розумна, Ви знаєте, вона паразила мене правильними запитаннями, на які я сама не могла відповісти. Вона дуже хороший психолог, психоаналітик і психотерапевт, без неї я б не знайшла вихід із ситуації, яка мене гнітила тривалий час. Після лікування у Марії Олегівни життя моє дуже добре змінилося.
|
|
| |
Аліна83 | Повідомлення # 4 |
 Рядовий
| Я звернулася до Фендюри Марії Олегівни через інтернет, на одному форумі з психології її порекомендували відразу кілька людей. Всі наші консультації та спілкування було онлайн, я живу в Харківській області. Дійсно, як написала вище Ольга, Фендюра Марія Олегівна мене здивувала своїм нестандартним мисленням, логічними питаннями, над якими я ніколи навіть не замислювалася. За наш короткий курс терапії вона відкрила мені очі на мої ж вчинки і поведінку, яку я виправдовувала. Вона направила мене на правильне русло і змінила стиль мого мислення, а також ракурс погляду на життя. Я дуже вдячна Марії Олегівні.
|
|
| |
АнгелоК | Повідомлення # 5 |
 Рядовий
| Дозвольте поцікавитися, а яка ціна прийому в Марії Олегівни?
|
|
| |
OlgaVelika | Повідомлення # 6 |
 Рядовий
| Вартість 1 прийому була 600 гривень. Це в Лікаріумі на Французькому бульварі.
|
|
| |
Маруха | Повідомлення # 7 |
 Рядовий
| Мені знайома порекомендувала Фендюру Марію Олегівну, теж роки 2 тому в неї онлайн консультувалася. Номер щоправда не зберігся, сказала в інтернеті пошукати. Ви мені можете підказати її номер телефону?
|
|
| |
Аліна83 | Повідомлення # 8 |
 Рядовий
| Без проблем. +380635360647 Фендюра Марія Олегівна.
|
|
| |
Маруха | Повідомлення # 9 |
 Рядовий
| Велике Вам спасибі.
|
|
| |
777liza777 | Повідомлення # 10 |
 Рядовий
| Фендюра Марія Олегівна молода, але грамотна. Вона не тільки хороший психолог, психоаналітик, психотерапевт, вона чудовий нейропсихолог. Я сама лікарка, у мене є донька, у якої почався перехідний вік, поведінка просто нестерпна, плюс я завжди зайнята роботою, а не сім'єю. Попереджаючи ситуацію, щоб донька нікуди не вляпалася по дурості, я через своїх знайомих знайшла Марію Олегівну і звернулася до неї. Ми змогли виправити поведінку доньки, і в нас у родині значно покращилися взаємини. Можу Вам її рекомендувати.
|
|
| |
Олежик | Повідомлення # 11 |
 Рядовий
| Психолог то вона хороша, як люди тут писали, зі своєрідним мисленням, запитання з потрібними акцентами, напрямок задати і показати проблеми, яких раніше не бачив Фендюра Марія, може... Але, у неї запис як у мавзолей, відразу не запишешся. Мені довелося тиждень чекати, щоб потрапити до неї. Як пацієнт, я нею задоволений, як клієнт, треба робити так, щоб людина могла сьогодні зателефонувати і сьогодні потрапити. Моя думка.
|
|
| |
777liza777 | Повідомлення # 12 |
 Рядовий
| Відповідаю Вам як лікар, якщо фахівець вільний, не затребуваний, значить він слабкий фахівець. До будь-якого хорошого лікаря попередній запис і черга, а до поганих запису немає. Тому не дивіться з боку споживача, важлива не швидкість, а результат. Ви ж результатом задоволені, а це найважливіше в роботі Марії Олегівни!
|
|
| |
АнгелоК | Повідомлення # 13 |
 Рядовий
| Спасибі всім за відгуки та рекомендації. Пройшла курс лікування у Марії Олегівни. Так, безсумнівно, психолог-психоаналітик вона чудовий. Розбирала кожну ситуацію і мої відчуття прямо під мікроскопом, найважливіше, у мене пройшли хаотичні переживання і навчили працювати, а також балансувати зі своїм мозком - це круто. Фендюра Марія Олегівна мені дуже допомогла.
|
|
| |