Кінезіолог мануальний терапевт Одеса
|
|
DF1981 | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Кінезіолог мануальний терапевт Одеса
Порадьте хорошого кінезіолога-мануального терапевта в Одесі. У мене явний м'язовий перекіс. Якщо хто в курсі порекомендуйте, будь ласка.
|
|
| |
Аскар | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Потрапила на прийом до кінезіолога Забранського. Дуже задоволена цим фахівцем. Проконсультував, пояснив мою проблему і призначив курс лікування. Після половини курсу лікування відчув суттєве полегшення. Зараз болю не відчуваю, за що дуже вдячний і вам рекомендую!
|
|
| |
Юріус | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Отримала травму (надрив зв'язок) місяць мучилася: по травматологах, хірургах. Подруга рекомендувала звернутися до Забранського В.В.. Слухайте, за 2 тижні поставив на ногу, коліно розробилося. А то зрослися зв'язки і як кочерга була, не згинається. Якщо що, тепер тільки до Владислава Володимировича!
|
|
| |
Антонія | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Нескінченно грамотний фахівець із глибокими знаннями людського організму. Владислава завжди рекомендую, навіть не замислюючись - бо знаю, що він "підкрутить" потрібні гвинтики, і організм запрацює, як годинник.
|
|
| |
СкоттШелбі | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Вчасно я звернулася до Владислава Забранського, а то на роботі через це проблеми почалися. Доводиться постійно за комп'ютером сидіти в офісі, шию як не розминай, все одно боліла. Зате після того, як пролікувалася в лікаря Забранського, жодних неприємних відчуттів не залишилося. Дуже вмілий лікар, кінезотерапією володіє досконало.
|
|
| |
Zolotareva | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Відмінний фахівець! Була проблема зі спиною, яку довго не могли вирішити кінозіологи Семашко і Петровський, а Владислав Володимирович зміг розібратися з моєю проблемою! Адже зараз практично в кожної людини є проблеми зі спиною! Всім рекомендую побувати в руках професіонала!
|
|
| |
Аліса49 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Владислав Забранський - єдиний з багатьох лікарів, який не тільки прочитав висновки моїх обстежень, але й детально проглянув усі мої МРТ з дисків, пояснив мені мої проблеми, розписав мені курсове лікування, яке я пройшла та отримала вперше за довгий час хвороби стійкий позитивний результат.
|
|
| |
Екаttерина | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Порекомендували звернутися до лікаря-кінезіолога. Завдяки знайомим, вийшла на Владислава Забранського. Озвучила проблеми, після прострілу в спині не піднімалася стопа, шльопала. За 10 днів відвідування домоглися того, що стопа почала знову підніматися. Слабкість у м'язі зникла. Владислав Володимирович поставив на ноги. Від щирого серця тепер рекомендую друзям, знайомим.
|
|
| |
tatyannaa | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Був м'язовий спазм у грудній клітці, защемило праву лопатку. Владислав допоміг зняти кризову ситуацію, рекомендую всім!
|
|
| |
Юна | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Як можна записатися до Владислава Володимировича?
|
|
| |
Аліса49 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Тримайте номери телефонів - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Уся | Повідомлення # 12 |
Майор
| Владислав Володимирович - чудовий лікар, адекватно підійшов до лікування, добре знає свою справу. Біль, нарешті, зник. Дуже вдячна їй.
|
|
| |