Чайка Михайло Олександрович відгуки
|
|
Tapclat | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Чайка Михайло Олександрович відгуки
Цікавлять відгуки про судинного хірурга, флеболога Чайку Михайла Олександровича, що можете сказати про цього лікаря і про методи його лікування. Заздалегідь вдячний.
|
|
| |
Зигмунд1986 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Загалом, звернувся до Михайла Олександровича з проблемою важких ніг і червоними сітками (варикоз 1 ступеня) в районі гомілкостопа, я дуже багато знаходжуся на ногах, оскільки працюю персональним тренером. Провів мені кілька безболісних процедур і тепер жодних червоних вен на ногах і ноги, як пушинки. Рекомендую звертатися.
|
|
| |
Неллі75 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Tapclat, також рекомендую звертатися до Михайла Олександровича на всі 100%. Зверталася до лікаря в травні 2021 року з приводу судинної сітки на ногах. Михайло Олександрович відправив на УЗД вен, потім було проведено 2 процедури: склеро + лазер. Ефект чудовий.
|
|
| |
Екаttерина | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Зверталася по допомогу до Михайла Олександровича в лікуванні варикозу 1 ступеня. Дуже задоволена результатом. Ніжки чисті, без сіточок, без "зірочок". Михайло Олександрович чуйний, уважний, добрий лікар, а головне, фахівець своєї справи. Дуже рекомендую. Результат видно відразу після першого місяця!
|
|
| |
Олімпія | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Звернулася до Михайла Олександровича за рекомендацією свого лікаря. Після вагітності вени на ногах проявилися більш інтенсивно, особливо в підколінній ділянці. Після 2 відвідувань лікаря все минуло, від болісних відчуттів варикозної хвороби не залишилося й сліду. Можу сміливо вам, Tapclat, рекомендувати.
|
|
| |
Barbara0 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Звичайно ж результат лікування у доктора Чайки, дуже порадував! Не очікувала, що це так легко виправити і виправити. У моєму випадку використовували лазер і склеротерапію. Дуже грамотно, оперативно і практично безболісно. Рада, що зважилася, хоча були сумніви, лікар молодий, але дуже грамотний.
|
|
| |
Svyatoslava000 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Наприкінці січня зверталася до Михайла Олександровича з приводу варикозного розширення вен на ногах. Через видимі вени на ногах кілька років не дозволяла собі носити відкритий одяг, оскільки вигляд був просто жахливий. Лікар провів компресійну склеротерапію в кілька етапів на обох ногах. Я дуже задоволена результатом і можу сміливо вам його рекомендувати!
|
|
| |
Caroline | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Уже після 3 сеансу склеротерапії всі жахливі судинні сітки на ногах зникли і я після багатьох років носіння штанів можу носити спідниці. Дуже рекомендую лікаря і цю процедуру всім, хто зіткнувся з аналогічною проблемою.
|
|
| |
Lybava | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Учасники форуму, можете дати контакти Михайла Олександровича?
|
|
| |
Barbara0 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Особистий номер Михайла Олександровича - 0976447223.
|
|
| |
tatyannaa | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Найбільше мене вразило те, що лікар сказав: "Для мене головне вилікувати вас". Чесно сказати, якого професіонала я ще не зустрічала.
|
|
| |