Нутриціолог Одеса Таїрова
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Нутриціолог Одеса Таїрова
Доброго дня відвідувачі сайту! Збуджує інтерес, які нутриціологи в Одесі найграмотніші? Хочеться почути вашу думку про таких профі.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Консультувалася з багатьма, але неможливо знайти розумного лікаря. Якщо ж ви володієте даними про такого фахівця, який вам допоміг, порекомендуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Цікаво бути в курсі, які лікарі по-справжньому найдостойніші, а то я вже довго в пошуку і мої дослідження катастрофічні.
|
|
| |
Liana | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Готова висловити незгоду з вищевказаною думкою, проходила лікування, у нас є такі лікарі, які на сто відсотків найграмотніші в цій медичній класифікації, і я хочу їх порадити, це - нутриціологи Кузьмінова Катерина Валеріївна і Решетник Катерина Володимирівна.
|
|
| |
Калиночка | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Худну під контролем нутриціолога Кузьмінової О. В! Вона кваліфіковано призначила для мене індивідуальну програму. Вона у своїй справі - професіонал.
|
|
| |
Інга | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Давно шукала хорошого дієтолога-нутриціолога. І ось мені посміхнулася удача! Порадили Решетник Катерину Володимирівну - це найталановитіший нутриціолог на моїй пам'яті. Вона незрівнянна у своїй кваліфікації, змогла допомогти мені налагодити правильне харчування.
|
|
| |
Майя1976 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Наскільки я можу судити, найкращий нутриціолог-дієтолог Кузьмінова Катерина, вона зробила неймовірне - єдина, яка допомогла мені набрати вагу. Вдячна до глибини душі! Професіонал, який не стоїть на місці, весь час підвищуючи професіоналізм.
|
|
| |
Mila26 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Повністю згодна, знаю Решетник Катерину. Можу відзначити за неї, як за найграмотнішого фахівця в цій сфері. Можу я її рекомендувати.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Високоповажні друзі, звернули на себе увагу ці лікарі, можете залишити інформацію про цих фахівців?
|
|
| |
Роуз | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Дівчата, звертайтеся - Кузьмінова Катерина Валеріївна приймає в клініці Доктор Благо Плюс на вул. Дмитра Донського 2а/7, контактний телефон 0931536900
|
|
| |
іррма | Повідомлення # 11 |
Майор
| Тримайте, будь ласка - Решетник Катерина Володимирівна консультує онлайн, особистий телефон 0636093278.
|
|
| |
Антонія | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Правильно сказали, що Решетник і Кузьмінова найрозумніші професіонали в місті, знаю на власному досвіді. У даній кваліфікації крім них, більше нема до кого звернутися.
|
|
| |
Барсукова | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дякую за ваші поради!
|
|
| |