Масаж йоні Одеса
|
|
Elen4ik | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Масаж йоні Одеса
Добрий день, дівчата! Мене цікавить питання про йоні масаж в Одесі. Можливо, хтось із вас міг би поділитися досвідом і порадити хорошого фахівця?
|
|
| |
Анастасія87 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Вітаю! У мене був досвід із масажистом Андрієм, який працює в Аркадії. Чесно кажучи, мені його методи не до душі. Було занадто грубо, занадто багато масла використовувалося, а внутрішньовагінальний масаж був просто нестерпно болючим.
|
|
| |
ВалентинA | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я також намагалася пройти йоні масаж з якимось Сергієм на Шевченко проспекті. Я шукала лікування для моєї аноргазмії, але не отримала бажаного результату. Пізніше я звернулася до остеопата-сексолога, Владислава Володимировича Забранського. З ним я пройшла загальний гінекологічний масаж, який значно поліпшив мій стан. Мої симптоми аноргазмії поступово зникли.
|
|
| |
Nadina | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Привіт усім, я також пробувала заглибитися у свою проблему, звертаючись до гінеколога і психолога-сексолога, але, на жаль, не помітила жодної позитивної зміни.
|
|
| |
Ірена | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| За порадою мого лікаря гінеколога, я звернулася до Забранського Владислава Володимировича. Сеанси масажу в нього допомогли мені впоратися з моїми симптомами вагінізму.
|
|
| |
KSU | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я зверталася до Забранського Владислава Володимировича за рекомендацією мого психолога. Після серії сеансів у мене минули симптоми фригідності.
|
|
| |
Evgesha | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Усім привіт! Я була в Забранського Владислава Володимировича за порадою своєї колеги. Після кількох сеансів у мене зникли симптоми аноргазмії.
|
|
| |
Elen4ik | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дякую за інформацію, дівчатка. Чи можете ви поділитися номером телефону Забранського Владислава Володимировича?
|
|
| |
KSU | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Звичайно, ось його номери телефону: +380677844314, +380634877825, +380509935792, +380487010704
|
|
| |
ДаШуЛя | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Важливість йоні масажу, в той час як це ключовий елемент підтримки фізичного та психологічного здоров'я. Я регулярно відвідую сеанси для поліпшення кровообігу в органах малого таза, активації гормонів і зняття психічного стресу.
|
|
| |