Порекомендуйте уролога Одеса
|
|
Krokodil1 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Порекомендуйте уролога Одеса
Добрий день! Просвітіть мене про обізнаного уролога, який може безперечно допомогти одужати, а не призвести до серйозних ускладнень. Бажано з'ясувати про тих лікарів, у яких ви лікувалися або знаєте за порадами сусідів.
|
|
| |
romanovich | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені також цікаво дізнатися про такого майстра, а то я давно в пошуку. Якщо ви зустрічалися з таким лікарем, дайте пораду, до кого краще піти, щоб досягти хорошого успіху.
|
|
| |
Айлін | Повідомлення # 3 |
Майор
| Я з чоловіком у безрезультатному пошуку грамотного лікаря. Якщо хтось лікувався у такого професіонала, дайте направлення до кого краще йти.
|
|
| |
Бєляєва1993 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| А я відшукала такого уролога-андролога - це Колосов Олександр Миколайович, чудовий лікар, незрівнянний у своєму напрямку. Мені допоміг вилікувати сечокам'яну хворобу. Хочеться його вам рекомендувати!
|
|
| |
Ясміна | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Мені надав неоціненну послугу уролог Колосов, він зміг за моїми аналізами призначити коректне лікування, яке призвело до хорошого успіху!
|
|
| |
Христина20 | Повідомлення # 6 |
Майор
| Так, правильно, я дуже зобов'язана Олександру Миколайовичу Колосову, він єдиний у місті, який на практиці допоміг мені вилікувати пієлонефрит.
|
|
| |
Волкова | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я дуже задоволена прийомом Колосова О.М., це досвідчений ас. Він детально знає свою специфіку. Раджу його всім, хто хоче відновити своє здоров'я.
|
|
| |
Guzel | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| А я хочу потрапити до Колосова Олександра, дайте його контакти?
|
|
| |
МарьяКо | Повідомлення # 9 |
Майор
| Олександр Миколайович Колосов працює в десятій лікарні на Малиновського 61, контактний телефон - 0967424737.
|
|
| |
Allright | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Олександр Миколайович чудовий лікар! Я намучилася зі своїм діагнозом, а він розібрався в моїй ситуації всього за 2 прийоми і ось уже через місяць я здорова.
|
|
| |
Daniyar1991 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| У Колосова О.М. відмінне поєднання високої професійної кваліфікації, організаторських здібностей, витривалості і надзвичайно доброзичливого ставлення до пацієнтів.
|
|
| |
Акакій | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Чисту правду написали, що Колосов Олександр Миколайович найрозумніший фахівець в Одесі, знаю з особистого досвіду.
|
|
| |
Алісія25 | Повідомлення # 13 |
Майор
| Вдячна за чудові відгуки.
|
|
| |