Послуги невролога Одеса
|
|
петра | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Послуги невролога Одеса
Добрий день. Благаю, порадьте лікаря-невролога, який визначить причину запаморочень. Почалося все після пологів.
|
|
| |
Роксана | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Не впевнена, що я можу вам порадити грамотного невролога в Одесі, їх тут просто немає.
|
|
| |
Воронкова | Повідомлення # 3 |
Сержант
| А може хтось стикався, не може бути, що в такому великому місті немає грамотних неврологів.
|
|
| |
Айлін | Повідомлення # 4 |
Майор
| Звичайно є у нас грамотні неврологи і я з ними стикалася особисто - це Калюжна Тетяна Євгенівна і Патрашку Катерина Вікторівна.
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Кілька років я страждала від сильних головних болів, ходила до багатьох неврологів, але кожен називав різні причини і призначав препарати, які не допомагали. Тетяна Євгенівна Калюжна поставила мені правильний діагноз, і ми почали лікування, яке позбавило мене хронічного головного болю.
|
|
| |
Філіпа | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Грамотний підхід до проблеми, пов'язаної з головним болем. Завдяки Патрашку Катерині Вікторівні стала себе почувати набагато краще і вам раджу!
|
|
| |
Мартаа | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Дуже рада, що знайшла такого чудесного невролога Калюжну Т.Є., мої головні болі практично перестали мене турбувати. Лікар ретельно підходить до діагностики, не призначає зайвих обстежень, подивилася всі мої аналізи і дала чіткі рекомендації.
|
|
| |
Dann265 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Досвід із неврологом Олегом Олександровичем Танєєвим залишив у мене гіркий післясмак. Він проявила неповажне ставлення та недостатню компетентність. Не варто витрачати свій час і довіряти своє здоров'я цьому фахівцю.
|
|
| |
Іполіта | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Днями був на консультації у Патрашка. Не хочу описувати тут свої скарги, але скажу, що так детально мене ще жодна лікарка не опитувала й не оглядала! Після цього вона розповіла, з чим пов'язаний мій стан, і що мені потрібно зробити, щоб його покращити. І вже є покращення! Рекомендую!
|
|
| |
Антонія | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Я дуже розчарований у неврологині Гек Л.Ю. Вона не виявила належної зацікавленості в моєму стані і запропонувала неправильний план лікування. Не рекомендую її, як невролога.
|
|
| |
Zolotareva | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Можна дізнатися, як потрапити на прийом до цих неврологів?
|
|
| |
Іполіта | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Невропатолог Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.
|
|
| |
Філіпа | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Тетяна Євгенівна веде прийом у клініці Лікаріум, телефони клініки для запису - (048) 230-90-02, (096) 388-18-99, (095) 751-31-63, (093) 542-94-87.
|
|
| |