Найкращі стоматологи імплантологи Одеси
|
|
Alba | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі стоматологи імплантологи Одеси
Здраствуйте, я шукаю досвідченого і надійного стоматолога-імплантолога для імплантації зуба. Моя мета - знайти кваліфікованого фахівця, який надасть якісні послуги та забезпечить дбайливий підхід до пацієнтів.
|
|
| |
Севастьяна | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Стоматолог-імплантолог у клініці GrandDent не знає, що робить! Він поставив мені імпланти неправильного розміру, що призвело до серйозних проблем із прикусом і жуванням. Коли я попросив його виправити ситуацію, він відмовився і сказав, що це моя вина. Не вірте його обіцянкам, він не є компетентним фахівцем.
|
|
| |
Северина | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Теж мала гіркий досвід у цій клініці зі стоматологом-імплантологом - він просто моторошний! Зробив мені імпланти, які відрізнялися за кольором від моїх природних зубів, і я виглядав як монстр. Коли я попросив його переглянути роботу, він відмовився і сказав, що це максимум, що він може зробити. Жахливий сервіс, нікому не рекомендую звертатися.
|
|
| |
АнтонінаЦ | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я можу радити Євгена Анатолійовича Дизика - він найкращий стоматолог-імплантолог, з яким мені доводилося спілкуватися! Порівняно з іншими фахівцями, його професіоналізм і увага до деталей просто вражають. Він ретельно пояснив усі етапи процедури і зробив імплантацію зуба максимально комфортною і безболісною.
|
|
| |
Arabella | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Точно, Євген Анатолійович - видатний імплантолог. Він замінив мені кілька втрачених зубів імплантатами, і я повністю задоволений результатами. Він підходить до кожного випадку індивідуально і пропонує оптимальні рішення. Рекомендую його всім, хто шукає якісні стоматологічні послуги!
|
|
| |
Славяна75 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Євген Дизик - вирізняється з-поміж інших стоматологів-імплантологів своїм досвідом і турботою про пацієнтів. Я порівнював кілька лікарів, перш ніж обрати його, і залишився приємно здивований його професіоналізмом і виявленим інтересом до моїх потреб.
|
|
| |
JojiM | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Дизик Є.О. провів у мене імплантацію зуба, і я залишився в повному захваті від результатів. Процедура пройшла безболісно, а штучний зуб має вигляд і функціонує так само, як і справжній.
|
|
| |
Агнеса | Повідомлення # 8 |
Майор
| Після досвіду з іншими імплантологами, я був приємно здивований, коли звернувся до Євгена Анатолійовича. Його технічні навички та індивідуальний підхід просто вразили мене. Результати його роботи значно перевершили всі мої очікування.
|
|
| |
Цезар | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Євген Анатолійович - справжній майстер своєї справи! Він провів для мене імплантацію зуба з високим професіоналізмом. Весь процес був дуже гладким і комфортним завдяки його дбайливому ставленню до пацієнтів. Я дуже задоволений результатами!
|
|
| |
klim7 | Повідомлення # 10 |
Майор
| Євген Анатолійович вирізняється з-поміж інших імплантологів своїм терпінням і ретельністю. Я порівнював кілька лікарів перед тим, як обрати його для імплантації зуба, і не можу не відзначити його високий рівень компетенції та доброзичливого ставлення.
|
|
| |
Альберта | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Дуже зацікавив цей фахівець, можете залишити його контактну інформацію.
|
|
| |
Arabella | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Євген Анатолійович приймає в клініці Тріодент на Старобазарному сквері 3, контактний телефон - 0677003055.
|
|
| |
Breezz | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Євген Анатолійович Дізік- винятковий імплантолог! Він провів для мене складну процедуру з легкістю і безболісно. Я вражений його професіоналізмом і увагою до деталей. Він дійсно робить зуби красивими!
|
|
| |