Найкращий мануальник Одеса
|
|
Zinulya | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий мануальник Одеса
Здрастуйте, друзі форумчани! Мені необхідна ваша допомога у виборі мануальника в Одесі. Якщо ви мали досвід звернення до таких фахівців, поділіться, будь ласка, вашою думкою?
|
|
| |
Valentina7 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Сеанс мануальної терапії у Стокича Андрія Борисовича виявився неефективним. Болі стали ще інтенсивнішими, і я розчарований результатом. Не раджу звертатися до цього фахівця.
|
|
| |
Малта | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Петровський Євген не зміг допомогти мені після сеансу мануальної терапії. Мої болі посилилися, і я стала почуватися набагато гірше.
|
|
| |
Svet1 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Після сеансу в Унанова Тимура Олександровича мої болі стали ще інтенсивнішими. Я розчарована результатом його мануальної терапії і не раджу його послуги.
|
|
| |
Береслава | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Після невдалих спроб знайти кваліфікованого мануального терапевта, починаю сумніватися, що в нашому місті є хоч хтось, хто справді знається на цій галузі.
|
|
| |
Мідея | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Якщо шукаєте дійсно результативну мануальну терапію, звертайтеся до Забранського В.В. Він знає, як допомогти навіть із грижею!
|
|
| |
Люда1980 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Забранський не просто мануальний терапевт, він - знахідка для всіх, хто має проблеми зі спиною. Мої найкращі рекомендації!
|
|
| |
Роуз | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Владислав Володимирович - справжній чарівник! Мої болі в попереку зникли завдяки його золотим рукам і професіоналізму.
|
|
| |
веронія | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Сказати, що я вражена результатами роботи Забранського Владислава - це нічого не сказати. Він реально позбавив мене болю в спині.
|
|
| |
Ельдар | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Мені здавалося, що ніщо не допоможе моїм проблемам із грижею і болями в попереку. Але мануальна терапія у Забранського В.В. виявилася справжнім дивом.
|
|
| |
леночкаа | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Забранський - мій рятівник від болю. Його ніжні, але ефективні методи терапії зробили мене більш рухливою і щасливою. Не можу перестати дякувати йому за його дивовижну майстерність.
|
|
| |
Irinka8 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Поділіться, будь ласка, як можна зв'язатися з Владиславом Забранським для запису.
|
|
| |
Мідея | Повідомлення # 13 |
Сержант
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |