Лікар ендокринолог Одеса вартість
|
|
Alevtina | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікар ендокринолог Одеса вартість
Дівчата, підкажіть будь ласка, хто може порадити хорошого ендокринолога в Одесі, бажано з досвіду, який був у вас особисто. Хочу обстежити щитовидку, тому що був підвищений ТТГ. Буду дуже вдячна!
|
|
| |
Антонія | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Я раджу звернутися до Догонової Марії Володимирівни, вона досвідчений і компетентний лікар, професіонал своєї справи! З першого разу діагностувала вузли в щитоподібній залозі, допомогла уникнути операції.
|
|
| |
Всеслава | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Консультація у Марії Володимирівни і призначене нею обстеження допомогли вибрати правильну тактику лікування цукрового діабету. Знімаю капелюха перед її практичним досвідом і багажем знань.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Дивуюся, як так швидко Догонова розібралася з моїми болячками і привела мене в нормальний стан. Почуваюся людиною, ліки по мінімуму приймаю. Дуже рекомендую Марію Володимирівну!
|
|
| |
Poplavskaya | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Спостерігаюся у Марії Володимирівни з приводу діабету. Почуваюся добре. Це все завдяки відмінному фахівцеві.
|
|
| |
Bogddd | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Довго я шукала хорошого ендокринолога. За порадою подруги я звернулася до Марії Володимирівни Догонової. Лікар, незважаючи на свій відносно юний вік, відмінно розбирається в медицині. Вона змогла мені поставити правильний діагноз і подолати хворобу, використовуючи сучасні методи.
|
|
| |
Darwin | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| У Марії Володимирівни спостерігаюся. Завдяки їй позбулася проблем, що більше десяти років не могли поставити діагноз. Аналізи призначає найнеобхідніші і тільки за отриманими результатами починає розбиратися далі. Це перший лікар, якому я стала довіряти, професіоналізм якого абсолютно в усьому, і, звісно, лікування від хвороб тому доказ.
|
|
| |
Ayrat | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Вища оцінка лікарю. Фахівець хороший, кваліфікований, відповіла на всі запитання, які мене турбували. Добре формулювала відповіді, зрозуміло. Усе сподобалося, продовжую лікування. Є перші результати. Фахівця рекомендую!
|
|
| |
Anisya | Повідомлення # 9 |
Майор
| Зараз складно знайти хорошого фахівця, але мені пощастило. Подруга порекомендувала звернутися до Марії Володимирівни для перевірки здоров'я. І це було правильне рішення. Після низки аналізів мені поставили діагноз, про який я й не підозрювала раніше. Тепер я знаю, як відкоригувати спосіб життя для того, щоб весь час почуватися добре. Рекомендую!
|
|
| |
Арабелла2020 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Незважаючи на молодий вік, дає цінні поради, ставить правильний діагноз, проводить ефективне лікування. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Sophie | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Розкажіть, як можна записатися до цього лікаря?
|
|
| |
Anisya | Повідомлення # 12 |
Майор
| Контактні телефони - (096) 388-18-99, (095) 751-31-63, (093) 542-94-87. Марія Володимирівна приймає на Генуезькій 1/2 у клініці Лікаріум.
|
|
| |
Mia4519 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Спостерігаюся у Марії Володимирівни протягом двох років. Дуже хороший ендокринолог.
|
|
| |