Найкращий нутриціолог Одеси
|
|
Dana1990 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий нутриціолог Одеси
Добрий день! Дівчата з вас хто-небудь худнув за допомогою нутриціології? Розкажіть як все відбувається і до кого краще звернутися?
|
|
| |
Aza | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я худла за допомогою нутриціологині Кузьмінової О.В. Вона спочатку шукає причину в організмі, знаходячи її, проліковує, тільки потім коригує харчування - щось прибирає, щось додає, все це виходячи з ваших смакових уподобань. З її допомогою я змогла схуднути на 10 кг за 2 місяці. Можу рекомендувати!
|
|
| |
Алла758 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Все правило описала, Aza, спочатку Катерина Вікторівна йде і знаходить причину вашої ваги, а потім змінює харчування. Теж її рекомендую, я і моїм подругам вдалося домогтися ідеальної ваги за допомогою Катерини Валеріївни.
|
|
| |
Кіра20 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я рекомендую Решетник Катерину! Я балерина і для мене правильне харчування стоїть на першому місці, до Катерини Решетник я постійно сиділа на дієтах і була голодною.
|
|
| |
Burova | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Зверталася до Решетник Катерини за консультацією щодо харчування та вітамінів. Маю проблеми зі здоров'ям. Отримала всю необхідну інформацію. У неї великий досвід і розуміння суті проблеми. Рекомендую!
|
|
| |
Anisya | Повідомлення # 6 |
Майор
| Катерина - чудовий фахівець. Прекрасно підібрала методику, яка підходить для мене, прибрала у мене кишковий дискомфорт і навчила правильно харчуватися.
|
|
| |
Арабелла2020 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Я дуже задоволена роботою Катерини Кузьмінової, підходить до вирішення проблеми ґрунтовно і природно допомагає!
|
|
| |
Еліза75 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Дівчата, можете детальніше описати методику роботи Катерини Кузьмінової? І номер телефону.
|
|
| |
Арабелла2020 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Лікування відбувається за певною системою. Перед консультацією зв'язуйтеся з Катериною Валеріївною і вона дає вам список аналізів. Потім відбувається консультація, де ви розбираєте аналізи; призначає лікування, якщо це необхідно; розписує план харчування на місяць; план тренувань; дає рецепти правильного харчування; рекомендації для правильного способу життя; контролює динаміку раз на два тижні. І консультація щодо закріплення отриманих результатів і знань, до неї входить: консультація; план харчування на два тижні; рекомендації. Контактний телефон - 0931536900
|
|
| |
Харитина | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Розкажіть ще про методи Катерини Решетник?
|
|
| |
Anisya | Повідомлення # 11 |
Майор
| Вартість первинної консультації з готовими аналізами - 3000 грн, до неї входить: консультація; розбір аналізів (готових); призначення лікування; план харчування на місяць; план тренувань; література з рецептами правильного харчування; рекомендації для правильного способу життя; контроль динаміки раз на два тижні і консультація щодо закріплення отриманих знань ЗСЖ - 2000 грн, у неї входить: консультація; план харчування на два тижні; рекомендації.
Катерина Володимирівна, консультує онлайн, телефон 0636093278 WhatsApp, телеграм, вайбер.
|
|
| |
Dana1990 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дуже вдячна за ваші рекомендації!
|
|
| |